Vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 35> |
Korisnik | ||
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
|
Draga Lucy, uvijek me zatečeš svojim predivnim riječima koje tako divno sroči tvoja pjesnička duša, puno ti hvala na tome!!!
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
|
Hvala ti Bugice što si redovan gost u mojem vrtu, to me jako veseli...a Perla je posebna ljepotica prirasla mome srcu, a kako tokom cijele godine mijenja svoje predivne boje, nema joj premca!!!
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
|
||
Sutra je novi dan.
|
||
![]() |
||
|
Cleome Spinosa-Paukov cvijet
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Cinije
![]() ![]() Mali suncokretić, svakim danom sve više fali sjemenčica, izgleda da su ptičice već započele gozbu, a namjeravam im ostaviti sjemenčice i za zimu...
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Gypsophila-Bijeli šlajer
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
I meni se zadnja slika najviše sviđa ![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
|
Predivno, prelijepo, prekrasno ... ma sve naj !
|
||
![]() |
||
|
Miška
![]() Anastazija
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Rajski vrtovi hvala ti puno!!!
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
|
![]() |
||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
Zaljubio se pauk u cvijet. Zaljubio se cvijet u pauka. I nastao paukov cvijet.
|
||
Sutra je novi dan.
|
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Predivno ! Koju si ti cvijetnu oazu stvorila ! Svaka cast ! ![]() |
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
Gypsophila-Bijeli šlajer
pa onda ovaj Paukov cvijet......pravo za nevjerovati...nemogu da te neobidjem...uzivam u svakom pregledu...nastavi tako prava si vrtarica.....
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
pričali smo o cinijama na zadnjoj kavici, tvoje su baš krasne...a tek cleome, i to smo rekli da se skuplja sjeme jer je nijansa predivna!!!
I naravno, da se svima najviše sviđa zadnja slika jer prikazuje savršenu kompleksnost tvojega malog i slatkog vrteka ![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |