enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 174175176177178 221> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
samo skupi pa ces nam udijeliti hehe ;) stvarno je poseban meni neviđen.... ja imam samo onaj obicni visoki (bijelo, plavo i roza boje).... jedva cekam doci doma da vidim kako napreduje (malo sa ga kasno zasijala al lijepo je napredovao....) ;)
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
nona baš ti je lijepo dvorište pelargonije super ,moje koje sam kupila ove godine su jako bolesne na kraju ću ih morat baciti
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
samo ti zaviri
![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opet sam malo zavirila da vidim novosti....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Anastazija ova žuta je stvarno najljepša i meni
anči39 i Monny prvi put imam ovaj niski i stvarno mi se dopada, sakupit ću sjeme ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Slak odusevljava
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasno, jako mi se sviđa žuta ruža. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Nona nemam riječi!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasna je boja ove ružice ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
prekrasno!
![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
i meni najprije sam bila razocarana sto se ne penje a sad mi je bas super sto popunjava podnozje penjacica
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
slak je baš simpatičan
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
drage moje djevojke puno vas u mom vrtu a ja vezem paradajz jucer smo mm i ja bili u sumi po kolice i sad zabijamo i vezem , kidam zaperke posla kao u prici drago mi vas je vidjeti i da vam se svidja kod mene
Mira K i misty mislim da je to OSIANA ali nisam sto posto sigurna Olja begonija je stvarno lijepa Anastazija tako je to sa muskom djecom uvijek ih zanima tehnika i Enrico bi bio presretan da je ovdje kraj traktora on ga zove bagi OTOK bas sam razmisljala o tome morat cu mjenjat jos neznaju ime Mari 5510 da zgodan je jos dok se skompletira antonija star je 35 godina bromelija drag o mi je da ti se svidja Stefica drago mi te vidjeti kod mene dijana 7566 i tebe isto Gricka kad dolazis svima skupa puno pozdrava uz par danasnjih slikica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prekrasno Nono
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 174175176177178 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |