Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primavera galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Primavera galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 44>
Korisnik
Poruka
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2009 u 00:38
 Thank%20You ....hvala ti puno draga Piramida
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2009 u 19:26
Ja sam jednostavno šokirana!! Od ljepote naravno!!

Meni moji kažu da sam autist jer mogu raditi precizne stvari, a šta bi tek onda tebi rekli, takvo strpljenje i preciznost nisam odavno vidjela.

Ne znam šta bih izdvojila, sve, baš sve je prekrasno.
Ne znaš kako mi je drago što sam vidjela tvoje radove, odmah sam linkala kćerima da vide, jer one obožavaju nakit.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2009 u 22:55
 Valentine%20hand%20heart  Od srca ti hvala draga ElzaBuba na ovako lijepim i toplim riječima...i meni se ponekad čini da sam pomalo autistična, naročito kad se udubim u svoje gline, bojice, motive...cijeli dan sam sama i što mi onda drugo preostaje, puno vremena i strpljenja uz malo materijala mogu dosta napraviti...nadam se da će se i kćerkama svidjeti ko i tebi
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 22:50
a gdje su novi radovi?Cry
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 23:18
Paaa...rade se, nejde to tak brzo, naročito uz ove nesnosne vrućine kakve su bile zadnjih dana, polimerna se jednostavno nije dala raditi do danas...a i cijelo ljeto u Zagrebu je uzelo svoj danak...vene su naprosto posustale, dosta problema imam s njima Rolling%20Eyes...jako mi nedostaje ovo Swimmer i ovo Scuba%20Diving....no, bit će nešto uskoro, obećajem Embarrassed
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 10:42
Jedva čekam tvoje nove radove, svaki dan virnem u tvoj kutak!smile89
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 12:49
Ne podliježi pritiscima,draga,strpit ćemo se,ja ću živjeti na ljepoti zelenog čipsa i skoro jestivog voća sa zveckalice!!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 13:34
Primaveera evo i ja čekam, doduše nisam nestrpljiva, ali bih se jako obradovala tvojim novim radovima...

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 13:38
komade nakita u zelenoj boji OBOZAVAN doslovce,zbog toga me ova zelena narukvica odusevila..zapravo tesko da nesto u tvojoj galeriji ne odusevljava,ali eto ona mi je definitivno favoritsmile120
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 10:56
Cure drage, malo sam out ovih dana, ubija me sparina, visoka vlaga, puno vam hvala što virkate u moju galeriju, bit će uskoro radova obećavam smile95
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 11:17
Originalno poslano od člana Primavera Primavera napisao:

Cure drage, malo sam out ovih dana, ubija me sparina, visoka vlaga, puno vam hvala što virkate u moju galeriju, bit će uskoro radova obećavam smile95
Ni ja se ne osjećam baš najbolje ovih dana, zato svratim često kod tebe, da bih se malo odmorila i opustila....
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2009 u 23:17
večeras sam opet po tko zna koji put pogledala tvoju galeriju, imam potrebu da nešto napišem, ali sve što započnem već je rečeno, nemogu smisliti ništa originalno , nemem dovoljno "jaku" riječ da opišem koliko su mi prekrasni tvoji radovi, neznam što izdvojiti , ali nakit mi je ipak br. 1 Negdje sam pročitala da slikaš na svili ali se ne sječam da sam negdje vidjela svilu, zanima me jer i sama volim svilu
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 13:00
@drago Proljeće smile78

@draga Nado, osjećaj je obostran, i sama vidiš da stalno virkam u tvoje galerije, naprosto me oduševljava lakoća kojom slikaš na svili, posebnost kojom sredjuješ decoupage, a sada i filcanje vuneClap Hvala ti puno na lijepim riječima , nakita bi radila i više da se može prodati, nažalost, uz vagone loše kineske i ine robe, autorski nakit slabo prolazi, naročito danas, tako da se "krpam" s uporabnim stvarima, te ukrasima vezanim uz blagdane....ili ja jednostavno nisam dobar trgovac, tko zna????

Svili se ne posvećujem dovoljno koliko bi htjela, napravila sam nekoliko šalova, ukrasnih jastuka, kravata i čestitki, uglavnom za poklone, svega jedan šal sam slikala, pa ću ga možda i staviti u ovu galeriju, mada je to vrlo amaterski uradak Smile 
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 08:21
[

...lažni žad i ivančice...

...bakrena podloga i kremkaste ružice...
[/QUOTE]

Kako si mi uljepšala jutro....uz jutarnju kavicu prošla sam tvojom galerijom...prekrasan nakit radiš...toliko prekrasan da neznam izdvojiti. Mislim da nebih mogla izabrati i da bi imala muku nešto naručiti od tebe jer ja bih toliko toga. Stvarno predivno. I šetajući tvojom galerijom naletih na ovo...kako ovo dobro izgleda....stvarno prekrasno...kao ideja i kao izvedba....smile71
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 12:36
smile95...joooj, puno ti hvala draga Lula, ove su mi vaze posebno prirasle srcu, jer sam iz relativno ružnjikavih industrijskih boca za sokove i ulje uspjela napraviti nešto oku ugodno...a da je bilo posla oko njih, bilo je, polimerna glina stvarno traži puno vremena i strpljenja...hvala ti od srca na svim pohvalama i posjetu mojoj galeriji, malo sam zapela s radovima iz zdravstvenih razloga, ali uskoro stižu novi primjerci
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 13:47
Originalno poslano od člana lula lula napisao:

[

...lažni žad i ivančice...

fantazija! smile93
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 13:49
Originalno poslano od člana Primavera Primavera napisao:

Još malo nakita...

...voćkica još imam nešto napravljenih, pa sam složila još jednu zveckalicu na tu temu, mada ipak s malo drukčijim rasporedom, dodatak su listeki od češkog kristala, a voćkice, za one koje ne znaju, rukom su modelirane iz polimernih glina (fimo, premo, sculpey)...

...još jedna narukvica, krupniji čips zelenog kalcita, s nešto metalnih dijelova i jednom mojom perlom od polimerne gline u sredini....

To je to za noćas...ugodnu nedjelju svima Blowing%20Kisses
preljepe su posebno ove sa vocem  koliko ti je potrebno za ovakvu jednu narukvicu
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 17:07
Drage moje rožice Wink , draga Rose i Rose2, puno vam i iskreno hvala kaj me i vi dižete iz...da ne velim onu grdu riječ smile79

Draga Rose2, samu narukvicu relativno brzo složim, ali dok napravim sve elemente treba jako puno vremena, ovisno o kojoj voćkici se radi...npr. za maline i kupine, gdje je svaka ova točkica posebno stavljana na osnovni oblik, dakle za 1 malinu mi treba cca 3/4 sata, a s pečenjem, hladjenjem i lakiranjem i znatno više....što je voćkica manja treba više vremena. Najmanji je problem s limunima i narančama, to napravim kao tubicu, kobasicu, stručno se to engleski zove cane i onda samo režem, stavim kukicu i pečem...kasnije, kad se ohladi brusnim finim vodenim brusnim papirom i lakiram...za ove voćkice ne želim raditi kalup iako bi tako išlo brže, jer hoću postići što prirodniji izgled (a ne GMO Wink )....ista je stvar i s ovim jagodama-magnetićima, makar bi išlo brže da sam ih napravila pomoću negativ-kalupa, ovakve su mi ljepše, a MM veli da bi bez razmišljanja posegnul za kojom da ne zna od čega su....hello

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 17:48
jagodeeee mmmm,kako su primamljive. razumijem tvoga muža i ja bi ih sad rado jela,al kad bi vidjela da nisu jestive sa zakašnjenjem  dogodilo bi se ovo  

Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 18:31
joj. A kad su meni maline i kupine naj, naj. Ja uvijek ubodem ko prstom . ..... Svugdje mi se sviđa najkompliciranije i najskuplje. Recimo gledam novinu i rečem da je neka torba mrak. Ona naravno košta 5000-6000 kn, a ostale po 700, 800. E taka sam ti ja...ali nenamjerno. Super su mi i banane. Ma sve mi je tvoje super. Eto ti sad.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 44>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.