Vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 35> |
Korisnik | |
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Saro!...naravno da ću sakupljati sjeme, nisam zaboravila...mislim ja na tebe! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasne su ti slike,posebnom u ovo tmurno jutro.Ti si stvarno napravila puno toga lijepoga u svom vrteku.
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Camellia puno ti hvala!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ovo mogu satima gledati a da se ne pomaknem ! ![]() |
|
![]() |
|
Gute Fee
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Stvarno je divan u svojoj neobičnosti.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
paukov cvijet je prekrasan, inače ga volim a ti si ga odlično uhvatila...
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Jesi sigurna da je to vrtna fuksija? Čini mi se da je to phygelius. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
anabistrica...vrtna fuksija je narodni naziv za Phygelus, a usput koristim priliku da mu ukažem svoje poštovanje
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Predivne hoste i paprati... a tek stazica.. da je moja ja bi se stalno setala po njoj
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga Anabistrice, kao što je već i Sara odgovorila vrtna fuksija je naš narodni naziv za Phygelius...kod prvog predstavljanja ove biljke navela sam joj puni naziv Phygelius capensis...pa nadalje pišem vrtna fuksija jer je pod tim imenom poznatija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
U tvoj vrt rado dolazim, s dušom, jer i tvoj vrt ima dušu. Eto mene uskoro opet.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Lucy draga, znaš da mi je jako drago svaki puta kada navratiš!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
Catalpa, hvala ti na posjeti, dođi mi opet!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |