Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 185186187188189 221>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2011 u 07:35
Sve cviće ti je lipo,ali klematis prepun cvitova mi je predivanThumbs%20UpClap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2011 u 23:24
divno rascvjetano,a i za novitete
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2011 u 23:13
prekrasno jesi tu pandoreju takvu kupila s pupovima ili je kod tbee iscvijtala ???
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2011 u 14:45
tomica smile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2011 u 14:36

Thumbs%20Up

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2011 u 14:31
tikvic drago mi te vidjeti kod mene ja sam ti prije imala samo one nase domace plave perunike onda su mi nešto dosadile i ja ih iskorjenim ,a sad skupljam imam tamno ljubičastu , ovu plavu, žutu i još neke dvije ali neznam koje još nemaju pup ove godine i super su mi samo mi je žao što kratko traje cvijet smile78

nanica i meni je jako opuštajuće i zato idem tamo svaki dan a planiramo i preseliti do jeseni smile78
Vilmač trudimo se oko okućnice, a na sajmu svega osim pečenja jarećeg Winksmile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2011 u 14:11
koje prekrasno cvijećei okućnicu  imaš!!!!! baš ti zavidim na sajmu cvijeća, sigurno je bio melem za dušu i oči!!!!!!
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
nanica View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 97
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nanica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2011 u 12:32
Meni je tu jako ugodno i opuštajuće :)
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 22:14
Prekrasno Nona!!!!!!!!!!!!!!smile71 
 Ne znam što mi se više sviđa, staro cvijeće ili noviteti. Perunika je ipak moj favorit.

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2011 u 19:55
nova boja perunike obo\avam ovo vrijeme svaki dan idemo na selo i svaki dan nesto novo procvjeta klematis nelly moser sve vise cvjeta nova boja ranunkule i jos jedna i roza pandorea izbliza prva ruza procvjetala frezia grm ukrasni luk tek pupa
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 15:36
danas na Florafest-u morala sam kupiti par biljcicaovu margareticu andjeosku trubu sam kupila mm on ih obozava roza iglicu tri vinke iste boje tamno roza zuti jasmin mladi i za kraj pakujac
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2011 u 20:23
malo vodenikamimulus crvenikremastiranunkula narandjasta i crveni pelargonija puzava zonalesurfinija rozac
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2011 u 11:01
OTOK ukupna površina nešto malo manje od 4000m2 prostora a i posla ko u priči ali mi uživamo smile57
Mira021 da i povrtnjak je veliki jučer smo mm i ja posadili i rasadu paradajz, paprika, kupus, krastavci, kelj, karfiol, patliđan...smile113
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 14:20
Velik i prostran povrtnjakThumbs%20Up
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 10:52
Koliki vrt imaš !
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 09:04
Triša možda jedić ne prepoznaješ on lijepo cvjeta ali ima i dekorativno lišće barem meni smile79
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 19:46
mm i ja povrce sadimo na razmak 80 cm tako da on pofreza pa ja imam manje za kopat oko biljaka na ovoj slici red crvenog luka i red krumpira koji smo vec ogrnuliponovo krumpir 3 reda i sa svakre strane po red kukuruza secerca crveni i bijeli luk, salata od jesenas mlada dunja u cvijetu
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 14:06
Hej super ti je ova glicinija, a kod mene cvjeta tvoj ploksić, nadam se da će i kokotić uskoro. Ostalo da me ubiješ ne znam što je. U svakom slučaju zaslužila si velikusmile71
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 12:07
mali kaktus glicinija ti cvjeta sada i u kasno ljeto ali slabije ali ona na ovim odcvjetanim dugim granama formira mahune u kojima su sjemenke i koje vise i jako su dekorativne sve dok ih ne porežeš vidječeš slikat ću ih ....
Fany54 drago mi je da si tu i da ti se sviđa kod mene bit će i tvoja ovakva za par godinasmile78
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 11:29
prelijepo je kod tebe i svaki put kada svratim oduzmeš mi dah sa svojim biljkama ovaj put mi je tvoja glicenija oduzela dah , a moja tek prvi put cvjeta ove godine sa par cvjetičasmile141
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 185186187188189 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.