I ja se igram... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 25> |
Korisnik | |
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pogledala sam samo zadnje dvije stanice... moram naci malo vremena i pregledati tvoju galeriju od pocetka... ovo sto sam vidjela me odusevilo
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Ovo bi se mogla nazvati "vješalomanija", malo ću zatrpati slikama ali da pojasnim, to su četiri vješalice različito urađene sa obje strane...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
vjerujem da ti je odmah sve vedrije u ormaru kad staviš ove krasne vješalice, kao da ti je u ormar ušlo proljeće!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Iskreno, još uvijek vise na ormaru i tako unose vedrinu u cijelu sobu a to mi baš treba u ovo hladno vrijeme. ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Jako si lijepo napravila vješalice, samo šteta da su ti sa svake strane drugačije. Meni bi ih bilo žao stavit u ormare naročito natrpat ih robom.
Lijepo i diskretno si ih zasjenčala. Sada sve nanovo da imaš od svakog cvijeta po jednu punu vješalicu. |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
vješalice su predivne....
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Vješalomanija ti jako dobro ide! Prave proljetne i prelijepe!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasne vješalice za izložbu
![]() |
|
![]() |
|
Kao što rekoh ovih boca imam deset komada, pa evo ovo je druga iz serije a treća upravo ide na bojanje...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Cijelu sam tvoju galeriju ispregledala i imaš fantastičnih radova, majstorica si
![]() a i ove maslinove flaše su ti krasne ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
Ma koji lijepi komentari, dorina, rose, baš ste mi stavile osmjeh na lice
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Vješalice, boce, sve uporabni predmeti - bravo! Sjajno si ih sredila!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
svako put kad neko napravi vješalice meni odmah dođe da se zaletim u ormar.......ali ću jednog dana
boca je jako lijepa,volim boce a s maslinama su mi favoriti
![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Vješalice su krasne,ja volim sve što ima neku uporabnu funkciju a koje su zahvaljujući našim vještinam a dobile izgled koji nas umnogome veseli i čini život vedrijim.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Dobro ti ide,boca je jako lijepa,morat ću i ja malo prekopati po kući,možda nađem koju!
|
|
![]() |
|
Najdraže mi je raditi na nečemu što "srećem" po kući i još ima svrhu, zato drage moje hvala na komentarima, baš mi drago da vam se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super ti je ispala boca, maslinovo ulje sad ima novi dom!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
sjajne vjesalice i jos sjajnija boca
![]() |
|
![]() |
|
U ovome je darak za jednu djevojčicu...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |