Moj mini-mini vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 23> |
Korisnik | |
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne da se hvalim ali 2 godine je bio baš ljepi i nije bilo dana da nisam čeprkala po njemu. Ali ponovno će on zasjati,samo na drugom mjestu!
Stručnjaci za ruže- kad slobodno presadim svoju???????????????
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
lilly super ulov i pokloni- škatulja za jasmin je baš zakon- a mogu misliti kako je kamenjar bio lijep u punom sjaju- kad je meni i sad s dračem zanimljiv
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Slika kamenjara je izdaleka,da se baš ne vidi ta sva travurina,mada ima nešto i cvijeća. Preslagivat ću ga morat jer je sad na djelu gdje ja više ništa ne sadim. To je teritorij MVS!!!!!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Biljčice su "za pet".
Jorgovan krepandus kao i moj od Korijenka kad sam ga dobila. Sad se uspješno oporavlja u zemlji!
![]() Kamenjar! Ovako na prvi pogled ja ga ne bih preslagivala, jer mi se oblikom i kamenjem po njemu čini baš zgodan. jedino: opljeviti i posaditi svašta po njemu.
Ispod kruške.... puno raznog cvijeća!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma cupkanja ima stalno,bar je tako kod mene,zato sam pokusala korov smiriti sa sto vise kamenja,nadam se da cu ga tako bar malo obuzdati
![]() za nove biljke ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Lilly puni se vrt
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
i za kraj aloa - današnji ulov br 2. Dobila ju od jedne tete!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
moja ruža-moram ju preselit s tog mjesta,ne znam dal sad ili da čekam da odcvate??
![]() i moj nesuđeni kamenjar al sam odlučila i njega ću presložiti. Da ga nisam samo opljevila već bi bila prava šikara (ne tražite cvijeće-nema ga)
![]() naravno opet ga treba pljeviti
|
|
![]() |
|
a ovo je ječer mm preštihal ispod kruške,sad moram smislit što ću tu saditi |
|
![]() |
|
Kućica čeka svoje stanare!! |
|
![]() |
|
oleander je jučer dobio veću teglu
![]() a jasmin "škatulju"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pelargonije počele cvijetati
![]() i još jedna fuksija,MM se pobrinuo da dobije svoje mjesto na zidu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bijeli jorgovan -poklonio mi opet stric,ovaj put iz svog vrta
![]() |
|
![]() |
|
Opet sam se danas malo počastila,evo skupne fotke
![]() sve je već posađeno al nisam slikala jer je pao mrak i kišurina počela padati
|
|
![]() |
|
Evo jeeeee
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da se pohvalim dobila sam novu magnoliju od strica!!
![]() |
|
![]() |
|
Tija i ja sam taj stalak uzela svojoj baki i samo ga prefarbala (bio je crni pa nije dolazio baš do izražaja). A gliciniju sam dobila prošle godine negdje u 7 mjesecu i bila je još manja nego sad,i mene je jako začudila kad sam vidjela da pupa!!
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Lilly, ovakoc "ubila" si me dva put, prvi put s onim stalkom jer takvog skoro pa istog imala je moja baka, ali je s vremenom "nestao", drugi put sa Wisteriom pa koliko je stara da već cvate skoro je još beba, moja je četiri godine stara i još procvala nije, a kad će nezna se. Dakle otvoreno ti kažem ljubomorna sam na cvijet tvoje Wisterie
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Lijep ti je vrt,a ni ja ti ne znam još sve nazive cvijeća.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |