MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 34> |
Korisnik | |
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OTOK nisi valjda mislila "slatka na tanjuru"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
šteta je to na tanjur
|
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
...nova kolekcija kalanhoa
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepe su....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
...a nakon onolike suše ove ljepotice su pravo osvježenje u vrtu
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Slamnati cvijet
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
...večeras sam uhvatila malo vremena pa da stavim i moju kolekciju kaktusa,znam da nije kao kod nekih od vas ali nekako ih baš nisam skupljala
|
|
![]() |
|
Anči nisam ni ja imala godinama ove suhe ružice ili kako ti kažeš slamnati cvijet...ove godine sam ih posijala i eto lijepo su uspijeli
|
|
![]() |
|
...ovu sam daliju ove godine kupila i prekrasna mi je
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasni su ti kaktusi, a kalanhoa imaš cijelu kolekciju
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ne znam od kud početi...Kalanhoe su prepredivne. Kaktusi su krasni a slamnate ruže prvi put vidim u vrtu
![]() ![]() ![]() ![]() Vrt je predivan. Jezero s "gošćom" je kao iz bajke... ipak je ljepša na vodici nego na tanjuru! ![]() A da, skoro sam zaboravila. Natalyna gladiola je zelena, znači na jesen ti dolazi lukovica!
|
|
![]() |
|
Hvala na komentarima...veselim se zelenoj gladioli...možete li vjerovati da su ove kalanhoe bile samo dvije kune...žao mi je što nisam uzela još koju(mislila jeftino pa neće valjat)ali barem imam četri razne boje.Ako bude sjemena od slamnatih ruža možete ga dobiti...
![]() |
|
![]() |
|
Otok- budući da imaš iskustvo sa kalanhoama,malo me savjetuj gdje da ih držim preko zime i što kada prestanu cvasti
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
za patkicu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Obožavam kaktusate dalije ,nemam ovakvu prelijepu
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anči ove gore su visoke dalije ...a kod niskih je cvijet ovakav
|
|
![]() |
|
...konačno sam sa nestrpljenjem dočekala da se otvore ove lila gladiole,jer nakon razočarenja sa plavima nisam znala što me čeka...ove su ispale identične sa slike |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Koje gladiole
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() Gladiole, kaktusi, dalije, kalanhoe i dr. predivno !!!!!
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |