Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavujev vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavujev vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 282>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 5 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Status: Offline
Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2013 u 21:10
eh Glikice ti si pravi čarobnjak ako su ti ona "drvca" propupala.
nadam se da će to biti pravi bonsai.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2013 u 23:43
Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

šetam i divim se što rječima što žutom jasminu[IMG]smileys/emot133.gif" align="absmiddle" alt="smile78" />

blu sky lijepo te je vidjeti.
a jasmin je zaslužio da mu se divimo.kakav je to prizor bio onu večer kadaje bila mećava to niti jedna slika ne može dočarati.
uskoro ćeš se diviti svom u svojem vrtu.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2013 u 20:59
A uh ljepote, stvarno vrt je učinio svoje ali i mašta uz ljubav je dodatak bez kojeg nebi bilo ovako čarobno, samo pitance da li to znači da si četri puta imala svatove i poženila i poudala sve što si imala u kući??????? 
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2013 u 19:15
E,pa,kao i uvek,odlazim iz tvog vrta odusevljena tvojim biljkama...zimski jasmin je tako bajkovit pod snegom da nemam reci
Svaka cast i za rucne radove...kao da sam posetila neki muzej domacih rukotvorina,sve je prelepo...
A na sve one informacije o raznim biljkama mogu samo da se pitam kad cu ja sve to da zapamtim i naucim...kad,kad,kad
Pozdrav
Na vrh
agava1504 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje agava1504 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2013 u 14:13
jednostavno prekrasno...svako malo prošećem vrtom,a ovo me oduševilo...i svaki puta uočim neki novi detalj, i znam da če svak šetnja biti takva jer toliko ima detalja i prekrasnih sitnica da ih je nemoguće sve odjednom uočiti...smile113
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2013 u 00:03
gute Fee želim vam dobrodošlicu, drago mi je da ste prošetali mojim vrtom i zahvaljujem na lijepim komentarima.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2013 u 13:42
Moj vrt je četiri puta ugostio svatove.
Evo nekoliko slika dok čekamo prve cvjetove u vrtu.

Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2013 u 21:37
smile141...sto drugo reci...
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2013 u 21:41
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

gute Fee želim vam dobrodošlicu, drago mi je da ste prošetali mojim vrtom i zahvaljujem na lijepim komentarima.

Draga , mi smo ovdje svi na "ti" bez obzira na godine koje su iza nas ! Mi smo svi jedna veeeeelika cvijetna obitelj !        smiley4413.gif
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2013 u 19:25
Svatovsko uređenje je naprosto vrhunski izvedeno!
Nije pusto laskanje, zaista mi se sviđa. Kao iz nekog kataloga...
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2013 u 22:40
Prava si umjetnica , u svakom smislu ove rijeci ! Sve sto sam vidjela i o tebi doznala , fasciniralo me je !      smiley7181.gif
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2013 u 00:01
da teško je tu ljepotu zabilježiti osobito kad ga snjeg malo umota ,a ja se nadam da će moj uspjeti cvijetati iduću zimu sada je još mali ali do iduće zime ima još šanse da naraste ,ali nećemo prizivati zimu sada se radujmo proljećusmile79
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2013 u 21:34
aralija, oženila sam dva sina a dva puta su oni bili kumovi svojim prijateljima. u slavonij je lijepi stari običaj da mladoženja sa svatovima i sviračima,prije nego što ide po mladu, dođe po kuma.
mi h dočekamo na ulici,obavezno se odsvira pokoji slavonski bečarac, uvodimo ih u dvorište gdje ih častimo kolačima, šunkom i kulenom.
kod slavonaca je kum jako važan. oni kažu da ti brata rodi majka a kuma biraš sam.

udavati nemam koga a za ženiti imam još dvojicu ,tako da bi vrt opet mogao ugostiti četvore svatove.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2013 u 22:01
draga gute Fee ja sam sretna da si posjetila moj vrt a još sam bila sretnija kada sam pročitala tvoj komentar.
drago mi je da sam tako brzo prihvačena u ovoj cvjetnoj obitelji i truditi ću se da nam obitelj živi okružena cvijećem a među njezinim članovima da vlada sloga, razumjevanje i mir.

Na vrh
tačkaćica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 245
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tačkaćica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2013 u 19:28
Slažem se s dadinicom, ko iz časopisa Clap
VG
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2013 u 19:59
Hihihihiiii, tu sam ja, ne mogu u šumu, al stalno zavirujem moja drvca, pupaju mi, da da.

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2013 u 23:02
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

E,pa,kao i uvek,odlazim iz tvog vrta odusevljena tvojim biljkama...zimski jasmin je tako bajkovit pod snegom da nemam reci [IMG]smileys/emot120.gif" align="middle" />
Svaka cast i za rucne radove...kao da sam posetila neki muzej domacih rukotvorina,sve je prelepo...
A na sve one informacije o raznim biljkama mogu samo da se pitam kad cu ja sve to da zapamtim i naucim...kad,kad,kad [IMG]smileys/emot100.gif" align="middle" />
Pozdrav [IMG]smileys/emot165.gif" align="middle" />
hej beti,opet si malo skoknula do mene.
uvijek si razigrana i lepršava i za tobom uvijek ostane neka pozitivna energija, zato ćemo i u tvom vrtu vidjeti puno lijepog i rascvjetanog.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2013 u 20:36
agava

dadinica

tačkačica

bucka

od svega što ste vidjeli jedino sam uložila u materijal za presvlake za stolice i sve sama sašila.
ostalo je odradio moj vrt.
najzanimljivije bude gledati kada fotografi ugledaju vrt i kada počnu slikati.
detalji koje oni uoče i uslikaju su posebni.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2013 u 22:53
 šetam i divim se što rječima što žutom jasminusmile78
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2013 u 19:39

Vidi se da je puno ljubavi, truda i znanja uloženo u ovo uređenje. Gosti su se sigurno u ovom šarmantnom okruženju jako ugodno osjećali.
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 282>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.