Stanisici-Bjeljina |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A gdje u Bijeljini ?
Vjerojatno neko izletište iznad grada???
Nekad davno kada sam trenirala košarku igrala sam u Bijeljini,uvijek mi je ostala u sjećanju jer je uvijek bila puna ali stvarno puna cvijeća....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
2-3 km od Bjeljine...prema Pavlovic-cupriji...sad sam prvi put bila,iako ima oko pola sata do tamo.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo jos malo slika,danas mi stigle
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Ajme!!!!
Ovo je prekrasno... ![]() ![]() ![]() ![]() Kao iz bajke... ![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
pa to je fakat nešto predivno.moram priznati da smo jadan narod.uvijek nam je kod stranaca bolje nego naše domaće.a imamo takve ljepote da se drugi moraju postidjeti.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa ovo je bajka - ne znam što bi drugo rekla - raj za oči i gotovo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Daj budi malo rječitija, to je turističko naselje?, ima li mogućnost smještaja?
Predivno je, čovjek poželi odmah uživati u toj bajci!
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
A imaš i zadatak da slikaš po zimi!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
i meni je prva misao bila zar ovako nesto ne postoji samo u bajkama.također me zanima mogucnost smijestaja,gio javljaj.
![]() |
|
![]() |
|
moguce je prenociste naravno...
![]() nazalost nemam vise slika,ali nadam se da cu uskoro opet tamo ![]() |
|
![]() |
|
da ih ja ne bih reklamirala,samo ukucajte Stanisici Bijeljina i bar cete se nagledati slika u galeriji, zimi je ugodjaj pravi.Cene su u KM ,ima hotel Pirg,ali ja bih radije izabrala da boravim u drvenim kucicama,spolja ne izgleda nesto narocito ali unutra je ekstra.
|
|
![]() |
|
Prosle sedmice sam opet bila u Stanisicu,mozda cu ponoviti neke slike,al se nadam i necem novom...
Malo slika iz Crkve Sv.nikole ![]() ![]() ![]() ![]() moja tetka obozava da se slika ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() malo bilja i moja seka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ocigledno nisam znala sta cu s rukama...iza mene se vidi popovska kuca,predivna,sva u cvecu ![]() ![]() isti kamenjar,al slikano s druge strane ![]() labud i njegova kucica ![]() ![]() ![]() ![]() pogled na jos jedan restoran ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ima jos slika ali da vas ne bih previse udavila za sad toliko,ma necete se dugo odmarati,pustim veceras...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |