Monk- nudim |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
tibor ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Monk,pomoci cu ti ja..i postaviti slike svojih..
za pachiru sam ti rekao sto mislim... (a znas da moju imas uvijek osiguranu)
PACHIRA
![]() CYCAS
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monk ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 138 |
samo da se javim .Postavicu slichice pachire i cykasa - i meni se desilo da imam neke biljke a da ih ne znam imena.Javljam se danas sa slichicama
|
|
Monk...
prijateljstvo nije velika stvar...vec milion malih stvari |
|
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Ja bi rado yuku ali nažalost nemam to što ti tražiš. Svejedno se ljubazno preporučujem za yukicu.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Mima imaš gore na vrhu "pretraži" i samo ubaci ime biljke koju tražiš.Pachira je pod sobno lisnato bilje a cikasica ne znam točno.Tamo ćeš vidjeti slike.E cikasicu možeš u najboljem izdanju vidjeti pod prirodni vrtovi"mamin vrt" čini mi se da se zove.Ukratko od Donatine mame
![]() |
|
![]() |
|
mima ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Gdje se mogu naći slike tih biljaka koje tražiš?
|
|
![]() |
|
Monk ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 138 |
Ja imam vishka Yucce josh 2 komada
![]() i shirokolisnog bendzamina ![]() a trebala bi mi pachira ( money tree) i cykas palma |
|
Monk...
prijateljstvo nije velika stvar...vec milion malih stvari |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |