Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 78> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Manči, Manči, sve od a do ž fantazija - ubila bih da sam sada tamo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Manči, hajde stavi, kao Talijani, važ sa bosiljkom na provu, za škužu da staviš i slikicu barke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Manči što vi uživate!!! Ali mi je drago da si slike tvoga uživanja podijelila sa nama!!!
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Baš smo to komentirali ovaj vikend, išli smo sa barkom, sjedim na provi ( pramcu ), jedem, čitam, slikavam, sunčam se , a pogled samo takav.....ne treba nam puno u životu, pogotovo kad se gazi prema 50, zdravlja i ova stara barka polako pr-pr-pr odnese nas dovoljno daleko da se nauživamo lijepe prirode......i sretan si !
Vera, barka je plastična i neuređena....vidi se neđe veslo kako traži boju....
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Meni se ovako oštrookoj učinilo da vidim bum od jarbola.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Bas ti hvala na ovim slikama!
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
što da kažem bilo bi lijepo biti dolje.što je najgore,tvrtka u kojoj radim izvodi kraj dubrovnika radove,dakle malo falilo da budem tamo.ali neka,zato ti uživaj.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Skitnica, što ćeš često tako bude da samo malo fali za mnoge stvari u životu.....bit će drugi put!
Šeflera, o.k, neću više slikavati, vidim slike su ti teško pale na želudac!!
Ha, ha.....šalim se !
![]() |
|
![]() |
|
O, moj dnevniče....ništa u tebi novog!
Ubila nas vrućina...i mene i tebe....nešto si se cijeli sasušio...k'o bakalar.....
A ja samo gledam u tuđe đardine.....bolje mi se prihvatit posla....
Kako još nije vrijeme za sadnju i sijanje, zemlja suha........prihvatila se ja ( opet) foto aparata!!!
|
|
![]() |
|
Danas je puho jaki maestral! Volim taj vjetar ....nosi svježinu i dobro raspoloženje!
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Maestral je valjda puhao i u Splitu, jer je mm tamo kod svoje kćeri, a danas su bili na jedrenju s njihovim 11 metarskim brodom. Sav je ponosan.
Nadam se da su njihove slike mora isto ovako lijepe kao tvoje.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
![]() ![]() ...greška, opet isto...
![]() ![]() ![]() ![]() ....igra kapljica mora, dima od motora i zraka sunca...
![]() |
|
![]() |
|
anči jednostavno obožavam tvoje slike.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
U subotu je bio predivan suton...nisam se skalala u valu nego ostala u šumi.....evo što se vidilo kroz stabla....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() .....u isto vrijeme na drugoj strani se pojavio mjesec....
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() ![]() ![]() p.s. ne rabi tekst
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kao i uvek slike su fenomenalne!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |