Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 243> |
Korisnik | |
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otok,sobna je biljka...ima jako lijep cvijet ali nemogu da se sjetim imena...ima tema o njoj ovdje na Forumu...
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Hvala....trebala mi je potvrda...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da moram priznati da niti ja nemam tako skupu knjigu, a ono što imam isto nema slične biljke ovoj cvjetajućoj, ali sam uvjerena da će netko već riješiti moj problem.
Ne znam gdje je Kika, možda bi to ona mogla.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kupila sam ovu trajnicu sa listićima 2-3-4 mm. Zna li netko njeno ime da vidim gdje da sadim:
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
![]() Da li netko ima ovu biljku? I kako se to zove?
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Evo i ja se pridruzujem Trisi i Molim vas za imena sledecih kaktusa/sukulenata...Hvala Vam unaprijed!! ![]() ![]() ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Kako se zove ova biljka?
![]() Jel to možda TRADESCANTIA? ZEBRINA? |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Važ mi se čini dosta velik, ali onda moguće i griješim. Kad bude onaj sajam cvijeć za prvi maj, hodi s tom biljkom. Tamo će biti i Bešlićev štand a na njemu onaj čovjek koji mu uzgaja kaktuse i sukulente. Barem je lani on bio. Pitaj njega, on se jako razumije i voli ih, moguće ti pomogne. Naravno, ako možeš nositi važ bez da dobiješ kilu.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opet naravno ja. U moju kolekciju došetao ovaj ljubimac - molim kako se zove - izvinjavam se ali ja jednostavno po slikama nisam u stanju prepoznati i identificirati neki kaktus.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Tropi |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ma ne zna ni ona..
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
koja je ovo biljka, u cvjećarni nisu znali ni da li je kućna ili za van ![]() |
|
![]() |
|
MARKEZIT ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
Jeste Frida
|
|
![]() |
|
Bravo Dzo prava si "vrijedna tražilica".
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
1.Kalanchoe Beharensis;
2.Mammilaria Elongata Cristata;
3.Euphorbia Enopla
![]() |
|
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
![]() |
|
![]() |
|
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
tropi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
Thymus vulgaris, timijan ili ti Majčina dušica....sunčan mjesto
|
|
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Salomon izgleda da je sukulent. Pitaj tetu, barem se ona razumije u to.
Mikica meni se čini da je lamprantus, jer ima deblje lišće od delosperme. |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |