Naš početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
... ma curke fenomenalno se napredoale, vidim da se hitno moram spremiti na tečaj u Sanobor.... pusa prijateljici
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Veš lonac i lovački tanjur su mi favoriti ali i drugi radovi su za 5+ ma sve je...
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Uh, jedva pronašla svoju galeriju!!!
![]() I ja sam nešto prigodno napravila: |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Znas sta...ja zadnji puta bila na ves loncu...jedva te nađoh i snađoh se.....prekrasan ulazak u Bozic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ovo mi je prekrasno! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
prekrasno naročito lonac i ovaj zadnji uradak
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
super ti je ova marija al lonac sa prve stranice ti je fenomenallllllllllllllllllannnnnnnnnn
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Gospe s božikovinom,odlično
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
neznam sta bi izdvojila... mozda bocice,mozda teglice mozda lonac...ma sve mi je predobro!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Ovo mi se jako sviđa.....decentno i lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ovo je odlično! Mogla bi nam opisati šta tu sve ima i kako si radila...? I dobro nam došla natrag, vidiš da si već i galeriju zametnula koliko te nema!
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
lijepo iskombinirano... jako lijepo....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ma, nije ništa posebno... grančica je sa salvete, crveni dijelovi su ukrašeni 3D tehnikom pa se jače sjaje, a Marija je izvučena 3D tehnikom na posebnom komadu, presprejana zlatnom bojom i zaljepljena na svoje mjesto. Podloga je šperploča, ali nisam zadovoljna. Upija sve lakove u sebe. ![]() Drago mi je da vam se moji radovi sve više dopadaju. Posebno zato što sam najviše toga naučila od vas forumašica... i još uvijek učim... ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Andrea vidim da si se aktivirala, i naravno sviđa mi se da si se vratila u stilu partnerice. Slika je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo još nešto!
![]() ![]() ![]() 1. slikica - nisam zadovoljna kako je ispalo, ali... idem ispočetka 2 i 3 slikica još nisu prelakirani |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Krasno, ali ove dvije zadnje ......
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasno andrea ne moraš više raditi swap ja se bilježim za ove sličke
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |