Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavujev vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavujev vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 282>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 5 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Status: Offline
Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2013 u 23:41
arim,
onaj rukohvat nije u mojoj kući. to sam aranžirala kada se udavala jedna prekrasna djevojka, kćerka od mojih prijatelja.
kada je izlazila po tim stepenicama i pokraj te okćene ograde, izgledala je kao kraljica
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 10:17
smile79 sretno i tebi
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2013 u 22:01
Jako lijep ambijent za vjenčanje.
Sigurna sam da će svi parovi imati lijep brak, a kako i ne bi kad su ga započeli na ovako lijepom mjestu.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 06:08
Samo ću reći da imaš zlatne ruke.......
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 13:35
Draga Slavujčice,
Stihovi prelijepi,slikoviti.
Kod mene proljeće,tko ne vjeruje,portun je otvoren.
Sve pohvale,sve prelistano,bravo .

"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2013 u 22:27
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

aralija, oženila sam dva sina a dva puta su oni bili kumovi svojim prijateljima. u slavonij je lijepi stari običaj da mladoženja sa svatovima i sviračima,prije nego što ide po mladu, dođe po kuma.
mi h dočekamo na ulici,obavezno se odsvira pokoji slavonski bečarac, uvodimo ih u dvorište gdje ih častimo kolačima, šunkom i kulenom.
kod slavonaca je kum jako važan. oni kažu da ti brata rodi majka a kuma biraš sam.

udavati nemam koga a za ženiti imam još dvojicu ,tako da bi vrt opet mogao ugostiti četvore svatove.

smile64smile86smile177
smile58
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 06:39
OSica,hvala.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2013 u 07:02
mona
osica
ajama
milica
arim

draga belina, voljela bih proči kroz tvoj portun i uživati u tvojim biljčicama i mirisu mora.
a uživala bih i u razgovoru s tobom!
hvala ti.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2013 u 00:00
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Neka su ti zive i zdrave i nek' da dragi Bog da nastave tradiciju i odrzavaju lepotu tvoga vrta dok je sveta i veka.Veliki za tvoje "najlepse cvece" a tebi pozdrav i jos jednom priznanje za svu lepotu koju su tvoje ruke stvorile

eh bety, već sam ti jednom napisala kako se osjećam kada mi ti dolepršaš u vrt.jesi uvijek tako vesela i pozitivna? ako jesi takva i ostani!!!
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto.
Sarah Dunant
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 12:12
Prvi dan proljeća, hladan , muljav, nikakav......Wacko
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2013 u 23:31
Slavuj puno puna navrati ali ne ostavim traga ali ovo je prelijepo,onaj rukohvat na srepeništu posebno me oduševio.
Djeca su najiskrenija  na ove tvoje riječi:.kada vide na slici košaru, cvijeće i -metlu! uvijek kažu-baka.
Lijepo sam se na ovo nasmijala.
Vidim ja imamo mi osim cvijeća i drugih sličnih interesa.
Javi kad bude vrijeme za sadnju.Ali prije bi trebala doći do tebe po savjete,kako,gdje,što ide s čim,vidjeti koju ideju itd....
Kad će mo kavicu popiti,poslije Uskrsa?
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 07:40
hvalasmile57... i tebi!
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2013 u 08:27
Često sam ja u tvom vrtu, do sad sam se samo divila raskoši koja raste u prekrasnom vrtu u gradu na Bosutu... ali sad si me konačno zadnjim slikicama "povukla" za prste da konačno i ja ispišem s bar malo riječi divljenje spram tvoga truda...Zadnje fotke me oboriše s nogu i da : tako se dočekuje i kum i žene djeca kod nas Slavonaca ! Otarak na zidu i prekrasan šlingovani stoljnjak su pravo bogatstvo , imam ih i ja dosta, to moje malo blago došlo je sa mnom u Zagorje kao miraz i svako malo , otvaram ormare, gledam ih i divim im se a pojedini dijelovi moje kuće i okićeni su s njima...Koliko god sam zavoljela i ove brege, jedan dio nostalgije nikad neće proći...Veeeliki pozdrav !
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2013 u 23:38
Neka su ti zive i zdrave i nek' da dragi Bog da nastave tradiciju i odrzavaju lepotu tvoga vrta dok je sveta i veka.Veliki za tvoje "najlepse cvece" a tebi pozdrav i jos jednom priznanje za svu lepotu koju su tvoje ruke stvorile
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 08:14
Krasni stihovi,hvala i tebi
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2013 u 23:49

arim,
onaj rukohvat nije u mojoj kući. to sam aranžirala kada se udavala jedna prekrasna djevojka, kćerka od mojih prijatelja.
kada je izlazila po tim stepenicama i pokraj te okćene ograde, izgledala je kao kraljica

Nije bitni gdje je važo da je tvojih ruku djelo.  smile55
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 10:54
pravi slavonski stihovi smile55
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2013 u 22:34
Originalno poslano od člana makk makk napisao:

Jako lijep ambijent za vjenčanje.
Sigurna sam da će svi parovi imati lijep brak, a kako i ne bi kad su ga započeli na ovako lijepom mjestu.
bravo draga makk.
prvi koji se oženio je dobio blizančice koje su ipak moje najljepše cvijeće.kada vide na slici košaru, cvijeće i -metlu! uvijek kažu-baka.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 06:46
"ZAMIRIŠI SAVONIJO BAGREMOM I TREŠNJOM

OKITI SE DUKATIMA I ŠOKAČKOM PJESMOM

ZAGRLI ME LIVADAMA I ROSOM NA CVIJETU

I POKRI ME NEBOM NAJLJEPŠIM NA SVIJETU!"

cijeloj cvjetnoj obitelji želim sretan prvi dan proljeća!!!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2013 u 08:12

"ZAMIRIŠI SAVONIJO BAGREMOM I TREŠNJOM

OKITI SE DUKATIMA I ŠOKAČKOM PJESMOM

ZAGRLI ME LIVADAMA I ROSOM NA CVIJETU

I POKRI ME NEBOM NAJLJEPŠIM NA SVIJETU!"

cijeloj cvjetnoj obitelji želim sretan prvi dan proljeća!!!

Čestitam proljeće i tebi draga Slavujka!
prelijepi ambijent za vjenčanje je u tvojem vrtu, vrlo jednostavno i elegantno si sjedinila duh tradicije i  hrvatske kulturne baštine  s jednako lijepim biljkama u vrtu...baš šteta kaj se više ne budem udavala, hehehe...čestitamClap

...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 282>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.