Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 202203204205206 407> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Bebolina ,slatkica je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Bravo za reznicu ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Bebolina......pravi slatkiš
![]() belica....držim fige
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Post koji želiš korirati samo klikneš na "citiraj"
![]() |
|
![]() |
|
Nema veze,znam na kojeg misliš ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Maris, onaj tvoj "neboderko" je baš interesantan!
(žao mi je, još nisam ukapirala kako prekopirati post sa slikom) |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Bogme slatkica!!!
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
Uuu nije me bilo par dana, a tu novosti na sve strane :)
Lijepih bebaca a bogme i odraslih :) |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Super Bravo Moon! Meni je bilo žao rezati mog jer je neprestano cvao, ali sam sad ipak recnula jednu prije tjedan dana... nadam se da će mi se isto tako lijepo primiti.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
27.7. sam ju piknula u supstrat, 25.8. je cvjetala (slika je na161, 174 i 180. str.), znači da je imala od prije pupić na sebi, pa sam ju recnula i evo već prije tjedan dana je pustila pupoljak grančice, znači jako brzo pusti grančicu
|
|
![]() |
|
mememe ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
Koliko je prošlo od kad si ju stavila u supstrat do puštanja novih grančica?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
zahvaljujem lijepo se vidi rez ....ovo je lakši način kalemljenja, a ljepše i izgleda.....moram isprobati
![]() a što reći o vašim adeniumima osim da su prekrasni |
|
![]() |
|
maris40....
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Bravo cure !!! Redom ste sve postale prave maherice..
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Evo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
maris krasni su.
emilly nemam riječi.nije lijepo od tebe što si to toliko dugo skrivala od nas.
i mi želimo malo uživati
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 202203204205206 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |