Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 184> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovdje sam otišla na susjednu neurednu parcelu, izvukla busenje, nasula
zemlju i susjedu posadila moju nezrelu kadifu. Tu nitko ne dolazi , samo
korov raste na sve strane. Ako mi vlasnik išta kaže dobit će batina, te
ću se javljati iz zatvorske ćelije.
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
vi ste se stvarno narintali,ali izgleda sve bolje i bolje
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bozanstvena je!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Nešto susjedinih biljčica, nadam se da neće smrznuti.
![]() ![]() Ovu sam hostu takođe dobila na poklon, ali mislim da je i moja od prošle godine živa. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Hanočka.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Samo da poživi. Možda je na jesen izvadim iz zemlje u posudu. Nisam sigurna da je pametno da je ostavim u Fužinama. Možda Triška bude štogod znala i ona ima uvjete kao moji.
Mene je oduševila, sutra ću je pošpricati protiv crvenog pauka. Jednu mi je hortenziju uništio. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mislim da je ovo krizantema bijela i nju sam danas dobila.
![]() Ovdje sam prebacila polumrtve biljčice. Za aster nisam sigurna, ali krizantema daje znakove života. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
![]() |
|
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Ako se ne varam ovo je žednjak. Ne znam u kojem si dijelu Hrvatske, no ja sam u Podravini i preživi. S prvim mrazom sve ode, no u proljeće ponovo i još više mladih biljčica. Možeš to dijeliti kako te volja. Što više dijeliš, to ih više ima. Jako lijepa i nezahtjevna biljka. ![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Šmrcko divno je to da sve slikaš. Pa ćete za koju godinu ne vjerovati bez slika, kakav je bio početak.
Uživajte jer se rezultati vide gotovo svakodnevno!
Blažena mladost koja sve može!
![]() |
|
![]() |
|
Ovo su moje buduće cvjetne snage.
Ovo sam dobila na poklon čuvarkuće. ![]() Ovo je danas kupljeno. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Tako mlada atkve ljepote već imaš ----bože kad budeš stara ko mi pojedini šta ćeš ti imati ali mi će mo svoje unuke slati u pohod kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično smrcko,ljepo cvjeće,hortenzija ti je prekrasna
|
|
![]() |
|
Hvala vam na podršci , zaista treba snage po suncu rintati. ![]() To za susjede i cvijeće, prošlu godinu sam cijelo ljeto sjeckala travu škarama, pa mi do..z..lo. Nitko ne dolazi na susjedni teren. Mravinjaci, loze, vražiji jaseni. Sve še širi meni na teren. Ja ću njima cvijeće, pa nek oni mene kamenom, stoički ću izdžati. Al ne bum plijevila ovu godinu( moram pričat fužinarski ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala ,nitko je ne bi oteo kad sam je zgrabila,bila je navala u Kaufiću na sadnice. Sadnice su im iz Hrvatske i Njemačke. Cjena je 49 kn. Pored ove su bile žuta i plava. Ako znate što korisno o uzgoju ove biljke, i ponašanju na hladnoći i vjetru, bit ću zahvalana. Takođe kakavo joj mjesto paše i đubrenje.
Je li pametno đubriti cvijeće kokošijim đubretom, ovo kupovno? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Danas su radovi bili intenzivni. Jutros smo predali za lokacijsku i sad čekanje. Hvala Bogu u općini su bili i više nego ljubazni. Ali do ovog dana od kupovine smo prošli nervni slom. Radili smo od 11 sati do 19.30 samo sa pauzom za ručak. Kava se pila s nogu i ovo su rezultati.
Ovako izgleda današnji finiš. Ovo je pripremljeno za sadnju cvijeća ![]() Kamenjar je katastrofa, ali kad sitgne na red,sad nemam vremena. Vađeno je busenje koje je otišlo i pol metra udubinu, navezena zemlja koja je prvo prosijana. ![]() Ovdje je zemlje prosijana i navučena od susjedove rupe za septičku. Vjerujte ako nisam 30 kolica zemlje prevukla nisam ništ. ![]() Ovi zidovi su od boćališta iz 2. svjeckog rata.Bit će uklonjeni iduće godine. Planiram cvijeća posaditi i povrće. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Samo sam stroga prema djeci, ako ne smeta more komotno ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Malo bolja slika hortenzije sa foto aparata, ona prije je bila sa mobitela.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Smrcko, nije ti dosta tvog imanja na kojem imaš toliko posla već i susjedima sadiš cvijeće, ma super si. Bravo za tvoj kraj, veselim se ljetnjem izdanju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anemone i dalije napreduju.
![]() ![]() Ovo sam danas vidjela da je naraslo, valjd neki mini ... ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |