Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Uređenje i planiranje vrta
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ideje za vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ideje za vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 29>
Korisnik
Poruka
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 23:24
E pa stvarno neznam šta se dešava. Sve sam slike smanjila i pravilno okrenila a sad ovoConfused
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 00:26
Predivno. Pravi veliki kamenjar.
Ovako se bolje vidi LOL Wink.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 07:42
Aha došle slike k sebi. Valjda moraju prespavatiWink
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 07:53
Baš sam s pitala kada ćeš stići staviti slikice. Super su, kamenja u izobilju, po mom ukusu. Potočić prekrasan. Što se slikica tiče, ne sekiraj se. Primijetila sam da ti se, kada ih uploadiraš, uvijek prikažu prvo velike, a zapravo su točno veličine kao što trebaju biti. Tek kasnije ih vidiš umanjene.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 08:41
Slažem se s vama da je ovo vrlo lijepo. Međutim, mislim da je ovo većini nas nedostižno bez profesionalnog vrtlara ili u najmanju ruku nas samih pod uvjetom da se posvijetimo isključivo njezi vrta. Ja bih osobno bila zadovoljna i presretna s jednom ovakvom gredicom.

Nema strogu formu, ima prelijepe biljke i nije prevelika, odnosno dostupna je sa svih strana. Uz sve to gusto posađena pa ne raste korov što zanči nema okopavanja. Ako netko prepozna biljke voljela bih da mi napiše bar ono što zna (ja vidim samo ricinus i ukrasne koprive kao poznate biljke) kako bih pokušala sačiniti neku maketicu.
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 08:50
Malo je mala i nejasna slika (a neki od nas čoravi), ali onaj žuti cvijet u sredini su rudbekije
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 08:54
A ono crveno, visoko u pozadini su možda kane
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 09:25
Originalno poslano od člana zribal zribal napisao:

Slažem se s vama da je ovo vrlo lijepo. Međutim, mislim da je ovo većini nas nedostižno bez profesionalnog vrtlara ili u najmanju ruku nas samih pod uvjetom da se posvijetimo isključivo njezi vrta. Ja bih osobno bila zadovoljna i presretna s jednom ovakvom gredicom.
[IMG">http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/bdf1b713-cvijece-v.jpg" />

Nema strogu formu, ima prelijepe biljke i nije prevelika, odnosno dostupna je sa svih strana. Uz sve to gusto posađena pa ne raste korov što zanči nema okopavanja. Ako netko prepozna biljke voljela bih da mi napiše bar ono što zna (ja vidim samo ricinus i ukrasne koprive kao poznate biljke) kako bih pokušala sačiniti neku maketicu.

e, ovo mi se dopada!

Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 11:26
Originalno poslano od člana zribal zribal napisao:

Ja bih osobno bila zadovoljna i presretna s jednom ovakvom gredicom.

I ja, i ja. Predivno!

Ono iza sa velikim lišćem i crvenim cvijetom je ricinus.
Roza cosmos- uresnica (kraj drveta).
Mislim da ima i zečje uši, bijele margarete, ukrasna trava- ne znam naziv.

Možda drugi više prepoznju.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 13:02

desno od uresnice je cleoma... pa bijeli i roza kokotić, crvena liza, koprive razne, rudbekija (krupna, takvu ima jedan od mojih susjeda). ne kužim jel ovo kod kopriva božur ?  Ma prava divota. Zirbal hvala na sličici.

Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 13:09
Baš mi je drago što dijelimo sličan ukus. Idemo u akciju, pa tko uspije nek se javi. Sad je malo kasno ali za dogodine.... Ne moraju baš sve biljke biti iste. Čini mi se da su ovo uglavnom biljke koje cvjetaju ljeti. Ne bih se složila da je ovo žuto rudbekija, mislim da su ovdje mnogo krupniji cvjetovi. Prije bih rekla da je ovo niski ukrasni suncokret.
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 13:22
I meni se činilo da je božur, ali neobična boja
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 23:28
Mislim da je ona ukrasna trava s metličastim cvjetovima penisetum (prosenjak).
Sutra je novi dan.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 12:19

krasne koprive su na rubu gredice, a onda ona biljka žuto-zelenkasta izgleda mi kao batat

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 22:13

Možda ono i nije božur nego lisjak

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 19:14
slike ovih vrtova su namijenjene za slinjenje nad njima i tihu patnju?
ma divne ideje, sve jedan ljepši od drugog.smile86
belica,zagreb
Na vrh
pingy321 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 4
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pingy321 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 00:57
Originalno poslano od člana ljiljus ljiljus napisao:

[QUOTE=muhlenbergia][/QUOTE
]Zna li netko kako se zove ova zelena biljka što puže iz tegli ???

OK jel netko nabavio ovu prekrasnu sedum...?
Ja bi dušu prodala za tu biljku!?Tongue..baš bi voljela nabaviti!??smile57
Na vrh
muhlenbergia View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 23:33
From the earth we come to the earth we return in between we garden
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 23:34
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 23:35
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 29>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.