dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 208209210211212 222> |
Korisnik | |
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijep pozdrav od mene,,,vidim ovdje sve sja i blista,,,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Dosla sam te malo pogledati da nebi mislila da sam te zaboravila ! Uzivala sam setajuci ! Sve ti je divno , sve ti je krasno ali dipladenija ? Ona mi je najljepsa !
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Krasno, sareno, rascvjetano. Gaura se rasprostrla sa svojim njeznim cvjeticima, o ruseliji necu ni pricati, vec sam ju komentirala, jednostavno, sve ti je prekrasno.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kako je divan krumpirko, pa ruselija, pa onda i svi rascvjetani kaktuseki a i ostalo cvijeće u vrteku...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Koliko volis kaktuse e pa bas se vidi,,stvarno skidam kapu,ali i ovo drugo S.Rantoneti Dipladenija,Ruselia....znam sve sam vec to rekla vise puta,ali ajde malo da budem dosadna
![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Nadoknađujem zaostatke pa svratih malo da se nauživam u tvom carstvu. Kaktusi što reći kaktusiću, to se kod tebe podrazumjeva , lijepi, zdravi , divota ali ovaj put me ruselija ostavila bez daha
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Ovo me obara s nogu
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prelijepo rascvjetano kasno ljeto kod tebe
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zaista je još uvijek predivan tvoj rascvjetani vrt, a kaktuseka je sve više i više i trebat ćete dograđivati kuću
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
MK ako ne gledam kaktuse kod tebe koji su mi lijepi samo zbog cvjeta , sve ostalo ti je prekrasno, dobro kaže tvoja pjesma o Međimurju, kam se zglednem ružice mi cvjetaju, kosmosi su prekrasni, nisam ih sadila u svoj vrt već godinama ali kad vidim kod tebe kako su prekrasni, stavila sam ih na obaveznu listu za drugu godinu.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...sve pohvale draga moja i iskreno divljenje prema tvojim kaktusima, krasni su u svako doba godine, a za sve ostalo samo mogu reći da su ti biljke jednostavno čarobne
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Sve ti je lijepo ,rascvjetano,bujno...A kakav ti je samo krumpirko,da li ga tokom godine obrezuješ?
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Da se pohvalim, moja noga je pred par dana ovdje kročila !
Prvo sam nabrzake pretrčala pored kaktusa, pa sam onda napravila krug po cijelom dvorištu, pa opet prema kaktusima, al ovaj puta polako, jednog po jednog pogledala. Oduševljena sam ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kamenjar,samo ti šeći
![]() Mari,mislim na tebe,nisam zaboravila ![]() Klaudija,hvala ![]() Antonija,kod tebe je valjda još pretoplo za anemone ![]() Korjenko,i ti voliš kaktuse kao i ja ![]() Mira,krumpirko je posebno lijep ![]() Camellia,kako ti voliš sukulente tako ja kaktuse ![]() Ajama,cijelo ljeto je pumpa za vodu radila punom parom ![]() Fiki,moja opuntia je provela zimi i na 5 C i procvjetala je ![]() Gute Fee,tražim ovih dana nešto za tebe,javim ti ako nađem ![]() Carol,hvala ![]() Anaida,dobra moja vila ![]() Leona,hvala ![]() Aralija,ruselija je i mene iznenadila ovo ljeto ![]() Miska,hvala ![]() Enrikova nona,hvala ![]() Smail,lijepo je Međimurje med dvema vodami,cosmos je cvijet MM,nekad su ga zvali okice ![]() ![]() Sarice,uvijek mi je drago kad mi dođeš ![]() Kamelia,krumpirka sam jako orezala na proljeće i tokom ljeta ga stalno pinciram ![]() Glikice,meni je bila čast što si bila moj gost ![]() Svima još jednom hvala ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divno od rascvjetanih kaktusa pa do krasnih cvjetnica
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
još uvijek je krasno i rascvjetano, mada lagano jesen i hladniji dani kucaju na vrata
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Moon,stvarno je puno hladnije,ujutro je bilo samo 7 C,a i dani su sve kraći,jesen dolazi.
![]() |
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Neću ništa izdvajati po ljepoti, ne bi bilo u redu..... sve je prekrasno!
Ali ću izdvojiti narandžastu ružu po bujnosti, ona me osvojila. Pre-predivna je!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 208209210211212 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |