Božicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 33> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prelijepa vazica,volim salvetice sa tim sitnim cvijetićima
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
jako mi je lijepa vazica. ali već sam navikla kod tebe viđati samo lijepe stvari.
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
I da, zaboravila sam, slatka ti je vazica.
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Mnataša, imam ja, pošalji adresu i zaboravi na plaćanje.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
obožavam ovu salveticu...btw. zna li netko gdje je mogu nabaviti...plaćam za nju, nema problema...
draga moja, vas dvije stvarno sve više napredujete i napredujete... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Stvarno...ima li smisla govoriti ... cure vas dvije imate svoj stil....Ova salvetica mi je jako lijepa i zahtjevna. Iziskuje puno truda , ali je i veliki izazov...
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ona dva tanjura su mi prekrasna. Sve pohvale za seniore i juniore a nadasve optimiste
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ma možda malo....?
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
hahaha...izzy, sada više spadaš u klasu optimist....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Šta?! Juniorka ima 26? Dakle, nas dvije smo tu negdje po godinama, malo razlike... Jel' to znači da i ja spadam u junior klasu?
![]() Tanjuri su mi krasni, motivi baš pogođeni, jedna lijepa klasika s kojom se nikako ne može pogriješiti! ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Ove dvije salvetice su predobre tako da nisi mogla ofaliti, tanjurići su krasni!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
odlično ste se vas dvije složile! Tanjuri su super!
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
ooo, pa juniorka je dakle moje godiste...hihi....
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
radi se o malenim tanjurićima za kavu (raspareni kompleti). s gornje strane naljepljena je ona divna rustikalna salveta koja je ustvari cijela buket. Po rubu je deblji pleteni ukras rađen kontur zlatnom a zadnja strana je prelakirana zlatnim lakom. Djeluju baš shabby,zar ne?
Da, juniorka ima 26 godina...što znači da ja imam malo više.hahahaha...
Hvala vam cure na pohvalama drago nam je da vam se sviđaju naši radovi. Daju nam poticaj za još...
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
jako lijepo...tanjuri su radeni odozgora ili s donje strane? nikako ne mogu skuziti...rezultat zajednickog dekupaziranja majke i kceri je izvrstan
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Nemam riječi,ova dva prva tanjura su
![]() |
|
![]() |
|
super ste vas dvije...zaista već dobro uigrano to radite...krasno
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |