Kala - Calla - Zantedeschia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 35> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja mislim da isto kao i s bijelom kalom, kad se osuši koji list maknem ga, ako se neda otkinuti odrežem..kale mogu sad ostati posve bez listova, to je normalana pojava, a na proljeće će potjerati nove, ako ih držiš vani, znači da su na povoljnom mjestu jer ne podnose prevelike minuse |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mony92 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 14 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
Dobar dan... na proljeće sam dobila punu posudu gomolja Kala... lijepo sam ih posadila, i super su počele rasti do sad... imaju velike listove s bijelim flekovima, listovi su visine oko pola metra... vani ih držim.
Sad su mi listovi počeli žutiti... šta da radim s njima? na kakvim uvjetima moraju biti kroz zimu? i da li da odrežem listove, sve, samo žute il ostavim? |
|
![]() |
|
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
moje kale ove godine imaju u tuljcima nesto slicno sjemenu
![]() sto da radim s tim...da pustim da sazriju i da ih posadim? hoce li niknuti? ![]() |
|
![]() |
|
Calla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() silvestra,bromelija,nichll,anaida,moon i ostali prelijepe su |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
poslije bijele procvijetala i ova kala
![]() ![]() uskoro se nadam i žutoj |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Anaida ,ne moraš ih vaditi samo ih prestani zalijevati i stavi ih negdje gdje Ti nije ispod 0 temperatura i pročitaj si točno kako sa njima raditi mislim da ima na prvoj stranici o kalama lijepo sve opisano ili samo utipkaj kala biljka na netu i sve ćeš odma znati...sretno i ja ih imam prvu godinu meni je roza neki dan istrunula jer sam je zalijala i bila je na suncu ...ono
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ja tek prvu godini imam kale i vadit ću ih zimi, Smrčko..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Anaida zar tvoje kale ostaju zimi u zemlji u vrtu, ili ih vadiš?
Čime ih đubrite i držite li ih u hladu, koja vrsta zemlje? ![]() Je li normalno da joj otpadaju listovi i žute? |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Bravo Kala,
tvoje kale su mrak,ali ni ostale ne zaostaju.
Kada je nešto lijepo ostaje vječno lijepo.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
Kale su mi posebno lijepo cvjeće.
![]() |
|
![]() |
|
Calla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
![]() |
|
![]() |
|
PRELIJEPA JE ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |