moj dekupaž |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 27> |
Korisnik | |
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kada vidim ovako prekrasne škrinjice čini mi se da si se razbudila davno, a uhodavanje ti zaista nije potrebno
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
(tak si me oduševila da sam zabunom ovaj post objavila u Friško u pećnici misleći da sam u tvojoj galeriji
![]() Ajme, bravo, predivno... file, ti imaš neki specifični shabby stil, ja bi to prozvala mediteranski shabby ![]() i to mi se strašno sviđa jer volim individualne odmake... Koraljno stihovita kutijica u stilu onog divnog okvira je odlična, asimetrija joj baš sjeda i kako si samo ovu lavandicu začahurila ![]() A svadbene kutijice su divne, prva onako klasicistička, a ova crno-bijela je mrak... I jeL to piše Antonija et Nikša (et = i ![]() Ova crveno-crna mi je za moj ukus malo nekak preodvažna, ali to je moje mišljenje... Zlatno-narančasta je kao izvučeno blago s dna mora, kao one stare amfore na kojima su naslage iz morskih dubina... ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ma tko to smije bit strog prema tebi kad je to što si pokazala predobro!a meni je baš crveno crna favorit,valjda zbog svoje posebnost,sve su lijepe-svaka na svoj način!
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
maredelmare
![]() andora2 imaš
![]() kami ne da mi gode tvoje riječi nego mi gooooooooooooooooode
![]() imam još par stihovitih uradaka ali nisu još dovršeni valjda ću stići ovih dana
slavice i tebi
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Kutijice su jako jako lijepe. Pogotovo mi je za oko "zapela" zadnja kutijica.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...sve kaj je napisala Kami potpisujem i prepisujem od riječi do riječi, uzela mi riječ iz usta
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
wow,koja eksplozija radova sa kutijicama! sta reći,nego da su prepre prekrasne! svaka je posbna,jedinstvena,i neznam vise sta bih dodala....
svaka čast! |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
kutije su preprepredobre, ne mogu izdvojiti niti jednu jer bih bila nepravedna
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Meni je najljepša crno-bijela, bijelo-zlatna, crno-crvena, ona sa koraljima.....je li bila još koja?
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
škrinjice su prekrasne, pogotovo ona raspucana, pa još sa biserima, mmmmm......divno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Radovi su ti odlični i prekrasni
![]() hm...danas sam u wow fazi. da sad ne ponavljam sve pohvale koje su ti cure već rekle, prekrasna mi je ova koraljna škrinjica da se malo osvrnem na zadnje radove, kombinacija, kompozicija, ma sve odaje pravu profićku. ![]() Kod tebe mi se najviše sviđa neklasičan i zanimljiv odabir motiva koje kombiniraš na zanimljive načine. jesu to printevi? osim onih nekih salveta koje sam prepoznala... |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
File prekrasne kutijice, zbilja su divne i maštovite!
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Cure su već sve rekle i meni ostaje da ti čestitam na prepredivnim kutijama. Moje 2 favoritkinje su ona krem s prugicana i morsko blago.
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
dakle darga moja swap partnerice bez riječi sam........dok ja muku mučim s idejama za swap tebe puca inspiracija 100 na sat.......
predivne si kutijice napravila.......ona za vjenčanje je tako dobra da vjerujem da će mladi par to rado sačuvati kao dragu uspomenu......
ali kad sam vidjela onu s koraljem i lavandom ostala sam paf.......to je jednostavno nešto predivno.......zaljubila sam se u nju......
![]() samo nek te drži ova faza,odlična je
![]() |
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
Prekrasne kutijice. nikako ne mogu poslati pm, očito je inbox pun
|
|
ništa mi ne pripada do misli koja nesmetano iz duše mi ističe
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
biljana,more,rose,mumica,otok,anđelka,saša,felina
![]() šabica koralji su dekupaž papir ,stihovi su printani na rižinom papiru a lavanda je prava zaljepljena drvofiksom
mare moja swap partnerice ako si se ti borila sa idejama ja sam se borila sa realizacijom i pred svekolikim pučanstvom objelodanjujem da sam malo z.....a
jedan dio poklona ,morat ćeš mi progledati kroz prste ,čak sam mislila da napravim nešto drugo ali mi se ideja proljeća na moj način sviđa pa ću ti ipak poslati .uf zadane teme
![]() tatjana s ispraznila sam sandučić šalji poštu
drage moje gošće
![]() |
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
draga moja kutijice su ti za
![]() |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
možda si ti moja sestra blizanka
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sad imam još jednu sestru,blago meni ,samo nemaš pravo na dio imovine da se zna unaprijed |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |