Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj dekupaž
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj dekupaž

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 27>
Korisnik
Poruka
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 10:00
Kada vidim ovako prekrasne škrinjice čini mi se da si se razbudila davno, a uhodavanje ti zaista nije potrebnosmile141
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 10:09
(tak si me oduševila da sam zabunom ovaj post objavila u Friško u pećnici misleći da sam u tvojoj galeriji LOL)

Ajme, bravo, predivno... file, ti imaš neki specifični shabby stil, ja bi to prozvala mediteranski shabby Embarrassed
i to mi se strašno sviđa jer volim individualne odmake...
Koraljno stihovita kutijica u stilu onog divnog okvira je odlična,
asimetrija joj baš sjeda i kako si samo ovu lavandicu začahurila Shocked

A svadbene kutijice su divne, prva onako klasicistička, a ova crno-bijela je mrak...
I jeL to piše Antonija et Nikša (et = i Embarrassed)? :) to mi se strašno sviđa...

Ova crveno-crna mi je za moj ukus malo nekak preodvažna, ali to je moje mišljenje...
Zlatno-narančasta je kao izvučeno blago s dna mora, kao one stare amfore na kojima su naslage iz morskih dubina...Smile
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 10:44
ma tko to smije bit strog prema tebi kad je to što si pokazala predobro!a meni je baš crveno crna favorit,valjda zbog svoje posebnost,sve su lijepe-svaka na svoj način!smile64
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 11:17
maredelmare smile58za komentar ,godi mi
andora2 imaš smile78
kami ne da mi gode tvoje riječi nego mi gooooooooooooooooode smile78
imam još par stihovitih uradaka ali nisu još dovršeni valjda ću stići ovih dana
slavice i tebi smile78
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 14:45
smile89Kutijice su ti originalne, mastovite, s tvojim potpisom smile141smile73
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 17:21
Kutijice su jako jako lijepe. Pogotovo mi je za oko "zapela" zadnja kutijica.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 17:28
...sve kaj je napisala Kami potpisujem i prepisujem od riječi do riječi, uzela mi riječ iz usta Smile s tom razlikom što je meni ona malo odvažna izuzetno lijepa, ali takve su mi sve, pa kad već ističem moram reći da način na koji si napravila onu crno-bijelu za mladi par je za smile39odvalit se na leđa, a ova zadnja s malo koralja, stihova i lavandicom u pozadini još jedan je dokaz kako bi zapravo trebali izgledati jadranski suveniri... smile141smile141
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 17:31
wow,koja eksplozija radova sa kutijicama! sta reći,nego da su  prepre prekrasne! svaka je posbna,jedinstvena,i neznam vise sta bih dodala....

svaka čast!
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 19:23
kutije su preprepredobre, ne mogu izdvojiti niti jednu jer bih bila nepravednasmile58
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 20:04
Meni je najljepša crno-bijela, bijelo-zlatna, crno-crvena, ona sa koraljima.....je li bila još koja?
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 20:26
škrinjice su prekrasne, pogotovo ona raspucana, pa još sa biserima, mmmmm......divno!
ANĐELKA
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 21:10
Radovi su ti odlični i prekrasni smile227
hm...danas sam u wow fazi.
da sad ne ponavljam sve pohvale koje su ti cure već rekle, prekrasna mi je ova koraljna škrinjica da se malo osvrnem na zadnje radove, kombinacija, kompozicija, ma sve odaje pravu profićku.Wink
Kod tebe mi se najviše sviđa neklasičan i zanimljiv odabir motiva koje kombiniraš na zanimljive načine.
jesu to printevi?
osim onih nekih salveta koje sam prepoznala...
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 22:29
File prekrasne kutijice, zbilja su divne i maštovite! Clap
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 18:33
Cure su već sve rekle i meni ostaje da ti čestitam na prepredivnim kutijama. Moje 2 favoritkinje su ona krem s prugicana i morsko blago.smile64
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 00:21
dakle darga moja swap partnerice bez riječi sam........dok ja muku mučim s idejama za swap tebe puca inspiracija 100 na sat.......
predivne si kutijice napravila.......ona za vjenčanje je tako dobra da vjerujem da će mladi par to rado sačuvati kao dragu uspomenu......
ali kad sam vidjela onu s koraljem i lavandom ostala sam paf.......to je jednostavno nešto predivno.......zaljubila sam se u nju......smile72
samo nek te drži ova faza,odlična jesmile77
Na vrh
tatjana_s View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 202
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjana_s Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 12:15
Prekrasne kutijice. nikako ne mogu poslati pm, očito je inbox pun
ništa mi ne pripada do misli koja nesmetano iz duše mi ističe
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 13:34
biljana,more,rose,mumica,otok,anđelka,saša,felina smile79
primavera hvala ti za ono jadranski suvenir
šabica koralji su dekupaž papir ,stihovi su printani na rižinom papiru a lavanda je prava zaljepljena drvofiksom
mare moja swap partnerice ako si se ti borila sa idejama ja sam se borila sa realizacijom i pred svekolikim pučanstvom objelodanjujem da sam malo z.....a
jedan dio poklona ,morat ćeš mi progledati kroz prste ,čak sam mislila da napravim nešto drugo ali mi se ideja proljeća na moj način sviđa pa ću ti ipak poslati .uf zadane teme smile190
tatjana s ispraznila sam sandučić šalji poštu
drage moje gošće smile78i dođite mi opet
Na vrh
katarina77 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 231
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 14:09
draga moja kutijice su ti za ostadoh bez teksta
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 14:29
Originalno poslano od člana file file napisao:

mare moja swap partnerice ako si se ti borila sa idejama ja sam se borila sa realizacijom i pred svekolikim pučanstvom objelodanjujem da sam malo z.....a
jedan dio poklona ,morat ćeš mi progledati kroz prste ,čak sam mislila da napravim nešto drugo ali mi se ideja proljeća na moj način sviđa pa ću ti ipak poslati .uf zadane teme smile190

možda si ti moja sestra blizankaLOLLOL......i ja sam gadno za.....a moju viziju proljeća........sad užurbano radim dodataksmile201
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 14:50

sad imam još jednu sestru,blago meni ,samo nemaš pravo na dio imovine da se zna unaprijed smile96

mare onaj dobar a i onaj malo z.....i dio swapa šaljem danas ili sutra
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.