Močvarni hibiskus - Hibiscus moscheutos |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 37> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
11111, ono je pustinjska ruža, adenium.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
antonija,prekrasni su ti
![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
stanka, pogledaj ga. prekrasan je, tako je nježan i paperjast. moj rozi je puno tamniji.
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Hibiskusi su vam prekraasni moji tek počeli rasni nadam se barem jednom cvijetu ove godine.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Veselim se s vama koji imate ove ljepotane...
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
voki, prekrasni su ti. moj crveni uveliko cvate. čekam bijelog i rozog, brzo će.
|
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
voki baš su lijepi.
moji crveni još ne cvatu,ali je jedan toliko izrastao da je veći od mene.neznam što mu je,a ima valjda 50 pupova.ako pola procvijeta bit će super
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
11111 divan je.bilježim se za koju sjemenku kad bude
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
free , ja ne vidim sjemenke ....di su?...cvit traje samo jedan dan...šteta
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Hehhehe, neće cvijetat MK, al će možda već biti sjemenki !!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Moji močvarci
![]() ![]() ![]() |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
antonija prekrasan ti je.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bojim se da neće.
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Uh Antonija kako je lijep,oče li cvjetat kad ja dođem k tebi?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moj močvarko je počeo cvijetati ima desetak dana. svaki dan po 2-3 cvijeta. jutros me je dočeko sa 10 cvijetova.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
I ja ih imam vani.Prošle godine dobila sam mali sijanac od tikvić.Cvjetao je iste godine ,prezimio u bašti,a ova zima je bila preduga i prehladna sa puno snijega.Sada imam 4 nova izdanka..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |