josipino cvijeće na vikendici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 39> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znam draga moja i hvala ti!Javim ti se i eto mene sa curicama na kaficu! ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
ovaj je digitalis boje breskve ,jako neobičan nisam imala do sada ovakav
![]() A ovaj sitnijeg cvijeta isto lijep ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Takvu veliku vikendicu sa toliko zemlje i travnjaka bih željela imati. Da mogu posaditi što mi srce želi . Sve je uredno ,lijepo i raskošno
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
kako su lijepi ti digitalisi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Hvala anči i gricka ima toga kod mene još punooo puno više ali mi je spor laptop pa mi mrsko sve slike stavljati.Evo još samo par
Alium giganteum cvjet ogroman dvadeset cm promjera ako ne i više ![]() ![]() ![]() ![]() jasmin tj. philadelphus ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Josipa svakako si nas razveselila slikama, pa zato mi i jesmo cvjetni forum i cvjetno društvo - da slikice i priče o cvijeću jedni s drugima podijelimo!
Kod tebe je divno i uvijek imaš pto pokazati. Krasno si uredila obrube oko cvjetnih gredica!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
pusaaa Anaida
![]() ![]() ![]() Ne pišem šta je na slikama pretpostavljam da svi već znate šta je šta |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Kako nisi mislila stavljat slike ove godine
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Prelijepo draga..prelijepo! Uzivam u tvom vrtu i kad sam na fejsu
![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
džombić hvala ti što me posjećuješ .
obožavam alijume pa evo još par sličica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i je alium lijep
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Lijepo i uredno. Užitak je tuda prošetati. |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
draga josipa koliko sam čekala tvoje slike i konačno dočekala.šta reći za tu ljepotu boja i mirisa, a o urednosti da ne govorim.prekrasno je malo za reći.
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Draga Josipa,
s nestrpljenjem sam cekala tvoje slike i isplatilo se. Jedna od najljepsih basta na forumu (bar za mene)je opravdala svoje visoko mjesto na rang-listi. Divno je, kako izbor cvijeca, tako i prelijepe kombinacije. Bas sam uzivala..... |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ovo mi je pravo jutarnje iznenađenje, slike iz predivnog Josipinog vrta
![]() Josipa, svaka čast, vrt ti je u top formi kao i uvijek
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Kakav divan vrt,odmor za oči i duh ..mama mia.....raj na zemlji,svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Predivno Josipa. Bila bi doista šteta da ne podijeliš s nama svu tu ljepotu!
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Svaki put uzivam u ljepoti tvog dvorista ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vidi se da voliš aliume kad ih imaš toliko vrsta i zaista su ti krasni.
Kao i sve ostalo u tvom vrtu |
|
![]() |
|
![]() džomba,alijum je lukovica,i radiš sa njim kao i sa drugim lukovicama. moj helenij je počeo cvjetati a još ni božuri nisu odcvali. ![]() ![]() Novi božur Santafe još uvijek neumorno cvjeta .tek prošle godine posađen. ![]() Bijeli jednostavni ,moj omiljeni ![]() Roza erigeron je iz godine u godinu bujniji ![]() ![]() lila erigeron ![]() Za sada samo crvena monarda cvjeta ,roza bijela i lila idu iza crvene ![]() Echinacea marmelade još nije formirala skroz cvijet. Treba da buge čupava. ![]() ,Ne znam kako se zove ovaj cvijez pravo ,ja ga zovem bijeli dugmići. ![]() Astilbe crvena i roza ![]() ![]() hostinjak je postao tjesan ![]() za sada samo dije cvjetaju ![]() ![]() bijeli ljiljan prvi put da će cvjetati,inače ih pojedu uši ![]() ![]() ![]() ![]() Ovdje je prava džungla ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |