Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 172> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drage moje hvala puno
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Baš je teško izdvojiti što je bolje od boljega , ali ova zadnja kutijica je zaista nježna i romantična
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
saro,kutija je predobra,još mi nisi odgovorila na moje pitanje-ma jesi li ti ikada neštofalila,prala,brisala?imam dojam da se to tebi nikada ne događa-svaki tvoj rad je jednostavno fantastičan!
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
djevojka na slici za deset.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
pa ne vjerujem maredelmare da si me pretekla
![]() i još me tako opkolila, prava sprinterica i još taktičarka |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Kutijica ti je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
kutija na predzadnjoj slici mi je među najljepšima do sada. Motiv, boje izrada odlično
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Prekrasna kutija ,oduševljava me unutrašnjost,rokovnik originalan i prekrasan.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Lijepo, al ja bih izdvojila kutiju zbog neobičnog motiva-printa!
Volim vidit motive koje nisam viđala, koji me malo iznenade, a ti si ga lijepo skombinirala na kutijici. Ona mi je baš..baš...krasnići! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() |
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
predivno ukomponirano, odabir boja.... Ma sve
|
|
ništa mi ne pripada do misli koja nesmetano iz duše mi ističe
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ti zaista svakim danom sve više i više napreduše... oduševila me ova zadnja škrinjica... odabir motiva je perfektan, dorada krasna....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ja eznam sta bih izdvojila kad mi je sve preprekrasno,još u mojoj omiljenoj boji
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Bijelo-crni tanjur, elegantan, lijep
![]() ![]() |
|
![]() |
|
svima,hvala i velika
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Draga sarita banana, kad netko zna, zna, a ti definitivno znas iskombinirati motive.Predivna ti je ova kombinacija salvete i printa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Onaj ružičasti komplet za poklon je prekrasan, ali ovaj tanjur je po mom guštu.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |