Flora by Floramye |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 56> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo da te pozdravim i ostavim trag...
Ne gubi nadu, kako Slavujčica kaže, izdržljive su to biljke, trajnice, nedaju se one.
Za Calycanthus
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
glorija ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Veljača 2013 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 17 |
Prvi put šetam ovim vrtom i stvarno sam ostala paf.Od toliko trajnica ne znam koja mi je ljepša od koje,vrt je predivan i često ću tu šetkati.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Ahhhh, prekrasno....
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Krasne su ti orhideje ![]() Super je da one najljepše cvjetaju baš u ovo doba, pa se stvarno lakše podnosi ova zima koja i nije zima ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Floramye, prelijepo cvijece! Ja obozavam cvijetnice! Orhideje su ti kao da su sad stigle iz cvjecare.
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Predivne orhideje kod tebe draga
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Orhideje su ti predivne ! Dobro ti njih pazis i mazis !
![]() |
|
![]() |
|
Desert Rose, Anastazija_, Kacunak, Klaudija8, Gute Fee
![]() U nedjelju sam bila u vrtu, iako je kišilo. Biljčice sve više proviruju, jedan dio šafrana je vani ali nema sunca pa su zatvoreni, šteta! Ali zato trave ima, njoj ništa ne smeta! Evo jedne "cica mace" okupane kapima kiše... I listovi geraniuma jako lijepo izgledaju sada... |
|
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Bjela orhideja je prekrasna, izgleda mi nestvarno, naprosto sjaji koliko je ljepa
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno cvijeće, divne slike, a slika cicamace je za izložbu
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Nemoj mi reč da ti je geranium bio cijelu zimu vani i ima tako lijepe zelene listiće. Ma valjda je bio u kući u tegli. U stvari sam došla vidjeti šta ima novoga, proljetnog u tvom vrtu pa sam otišla malo u prošlost i ponovo se divila tvojim hemerokalisima, perunikama ...
Mogu ti reći da ti je po mom skromnom mišljenju vrt daleko ljepši nego u časopisu koji ti je bio poticaj. Samo si zamisli u naravi takvu terasu kakva je na naslovnici. Pa tu je toliko sve natrpano da nema mjesta za nikoga tko bi uživao u tome. Imam jedno pitanje - koliko ti je stara bijela gaura? Jako je lijepa i raskošna. Moja je još mala, ovo joj je prva zima, nadam se da će uspješno prebroditi zimu, bila je zaštićena grančicama juniperusa. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Karli - A tek da vidiš koliko su joj krupni cvjetovi! Nikada do sada nisu bili toliki!
Moon - ![]() Anabistrica - Imaš pravo za geranium, nisam uopće razmišljala o tome dok me ti nisi na to podsjetila. Ostali još uopće nisu ni provirili iz zemlje a ovaj je zelen cijelu zimu. To je geranium oxonianum Walters Gift. Bijelu gauru sam kupila u proljeće 2012. godine. Potražila sam račun jer se nisam mogla baš točno sjetiti od kada je imam. I sama sam se iznenadila da joj je ovo tek druga godina jer stvarno se super raširila. Obožavam taj cvjetak! Jedino ju moram malo privezati jer naraste dosta visoko. Sada još nije potjerala listiće, nadam se da se nije uništila. No, ni roza još nema listiće, pa valjda bude sve dobro. I hvala ti na tako lijepim komentarima. Prošle jeseni sam jako puno premještala pa sad jedva čekam ishod svega toga. |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ohideje su ti predivne, baš sam ljubomorna
![]() ![]() Moja je bijela bacila cvijetnu stabljiku i tako mi je bila lijepa cca 10 cm, htjela sam je ispraviti uz štapić i pukla mi, jooooojj, bila bi se najradije pojela, ne znam da li će opet potjerati ili je gotovo za ovu sezonu, ma jooj...... kako nekad zabrljavim, ma nisu za mene te nježne biljčice, ja sam najbolja za motiku i štihaču ![]() malo sam ti se požalila ali eto imaš divne orhideje pa......... ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |