Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 245246247248249 381>
Korisnik
Poruka
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 22:24
Tako je Pustiličice moja..slažem se i potpisujem tvoj post..daaaajzeke, dajzeke i dajzeke.
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 22:26
Oodh curke bolesna sma vam i slaba moram odmarati da bih bila bolje.Lijepo se odmorite i naspavajte.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 22:28
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 22:29
tako ce mi i biti.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 23:12
Wiz meni muž pomogne samo kad je doma, inače je od jutra do mraka na poslu....Ovo ostalo sitno povrće održavam sama koliko mogu, no krumpir ipak ne mogu sama održavati...A da ga kupujem nema šanse! Pred zimu su moji kupili nekoliko kg , mama se jako ljutila, jer su bili sve samo ne krumpir, bili su toliko otrovni, čudne boje i oblika da Bog sačuvaj....ona ih nije mogla jesti....Ovako kad si ih sami posadimo, bar znam što jedem....Ne zamjeram nikome , nemam ni što zamjerati, vjerujem da ih ne bi svatko tako sadio....
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2013 u 22:55
Pustilka u Koprivnici ima i ovoga!

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2013 u 23:02
Pamtno d ane kake gdje hoce. Meni se ne ide nigdej ovdje u park,jedino mi moje dvoriste izgleda ko park cisto bez smeca

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2013 u 23:16
Da ali pogledaj što je dopisano uz ovo " uzice!"
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2013 u 23:16
Jao nisma to vidila

Seneka
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2013 u 23:32
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Da ali pogledaj što je dopisano uz ovo " uzice!"
Ovo je genijalnosmile96
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2013 u 23:35
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2013 u 23:38
Gdje si nam Bebolino,jel kod tebe cist grad kao kod Monstere?Ja kukam hocu i ja ovako ciste gradove hehe

Seneka
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 00:20
Je, je, kod mene je čisto da čišće nemože bitiLOL nagaznim mina u svakom parkićusmile42
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 00:22
Zar se to smije kdo vas ne skloniti psece kake? Barem kdo vas imaju neki zakoni i kaznjava se.

Seneka
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 00:25
Sorry tipfelerThumbs%20Down nemogu ispravit pogrešku jer sam pod sankcijama...nemam opciju edit! Tako je to sa svim zviždaćima u lijepoj našojTongue tko god se pobuni kao ja, svi dobijemo po repu kao da smo državni neprijatelji no.1!smile52
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 00:26
Originalno poslano od člana PUSTOLOV PUSTOLOV napisao:

Zar se to smije kdo vas ne skloniti psece kake? Barem kdo vas imaju neki zakoni i kaznjava se.
Ima i kod nas drakonskih kazni, samo što zakon nije isti za sve
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 00:27
Ih ja nisam ni obratila na greskicu,samo ti pisi.

Seneka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 00:30
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Originalno poslano od člana PUSTOLOV PUSTOLOV napisao:

Ima i kod nas drakonskih kazni, samo što zakon nije isti za sve

Kod nas nema mi smo ti slobodna zemlja ne da moze pas se pokakiti gdje hoce,nego i covjek ako ga nije naroda stid. Da mi je da se ima reda i zakona,ovako crko od muke zbog smeca.

Seneka
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 00:32
Nije valjda da te pere dislexiaLOL
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2013 u 00:34
Treba uvesti zakon da psi šetaju 'vakoLOLTongue

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 245246247248249 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,875 sekundi.