Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sarita - upoznavanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Sarita - upoznavanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 172>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 20:39
ružićasti komplet je krasan sa još neviđenim motivom, a tanjur je ispao savršeno!
ANĐELKA
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 00:02
Vidiš ti pereš tanjure ko zna koliko puta dok ti ne ispadne kako želiš-a ovaj je odlično ispao
nemoj ga sluuučajnooo prat!
A kakve sam ja sreće-napravila sam jedan i to mi bio prvi...i ne bi sv.Petar oprao
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
vania View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 128
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vania Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 00:26
Prekrasan tanjur.. Toliko fin i elegantan..
smile227
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 08:26
Tanjur je ispao za 10. To je tako ili ide ili bolje stati i pričekati novi dan.
Na redu je servis. Prelijep je da ostane usamljen.Clap
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 22:30
prekrasno,ljepo i elegantno smile141
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 22:50
Crno bijela elegancija,Saro.
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 00:07
draga sara s veseljem dolazim u tvoju galeriju.........krasan ti je onaj roza komplet.....okvir je jako interesantan.....a tanjur je upravo genijalan......ta salveta mi je u svoj svojoj jednostavnosti predivna i posebna.......smile95
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 00:21
jako sam vesela zbog vasih komentarasmile159hvala vam svima puno,punosmile78
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 00:25
...slažem se s našom Mare N.... ovdje ima toliko lijepih stvari da ne znam od kud da krenem... prvo, ono sjajno jednostavno, decentno i elegantno sjenilo, pa fantastična kutija u bijelo-zlatno-zelenkastim tonovima i vrlo zanimljivim printom, presladak ružičasti komplet za mladu djevojku, i na kraju tanjur...aaah, tanjur s ovom salvetom koju i ja silno volim... ali kao što dobro kažeš, u patnji sa staklom dijelimo iste muke... no, valjda ćemo svladati uz puno vježbe i te muke... kakogod, tvoj tanjur je odlično ispao, ova mu salveta daje onu pravu dozu suvremenog dizajna... smile141smile141
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 00:34
draga Primavera,hvala ti na uvijek iscrpnim komentarima koji mi daju volje za ici daljesmile95
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 11:03
stari zeljezni svijecnjak....izrada mu je takva da se motiv sa salvete skoro i ne vidi...ovo je najbolje sto sam znala na njemu uraditi.
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 11:20
Jako lijepo urađeno s puno truda zbog ovih "rupica"   
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 12:02
roza komplet odličannnnnnnnnnnnnn
tanjur predobarrrrrrrrrrrrrrrrrrr prvi put vidim tu salvetu
svjećnjak smile93smile211se za trud fenomenalno je
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 16:15
Gogs,file,hvala na lijepim komentarima,pozzz.smile84
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 16:53
Jel ovaj svjećnjak šta u rodu s onom slavičinom brdovitom vazom?
Gledajuć ove rupice i neravnine....svaka ti čast na volji i trudu!
Ja bi možda uzela salvetu u ruku, al bi je sasvim sigurno odložila sa strane i uzela kist
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 17:02
hvala mare,izgleda da slavicina vaza i moj brdoviti svijecnjak brat i sestra,zafrkani obadvoje pa smo i ona i ja ulozili truda da budu bolji.smile150
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 17:28
Trud se i isplatio.... dobro mi izgleda
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 19:34
smile89zeljezni svijecnjak je tako poseban, umjetnicki s potpisom smile141smile169
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 21:48
ovaj "brat"moje vaze je više nego dobar,zapravo-strašno dobar aoni radovi prije,one kutijice i tanjur-fantastični!stvarno radiš čuda,predivno,predobro!onasalveta na tanjuru mi je najdraža,ustvari ja imam maramice s tim motivom,zalihe su mi pri kraju tako da ju strašno štedim jer je nemam gdje nabaviti a ako pogledaš moje radove vidjet ćeš taj motiv na par mjesta,nikad je se neću zasititi,strašno prikladan motiv i zahvalan jer se može dobro kombinirati a efektno izgleda.tanjur je divan!
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 00:08
zuti jastuk sa macama
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 172>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,390 sekundi.