Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 172> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ružićasti komplet je krasan sa još neviđenim motivom, a tanjur je ispao savršeno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Vidiš ti pereš tanjure ko zna koliko puta dok ti ne ispadne kako želiš-a ovaj je odlično ispao
![]() nemoj ga sluuučajnooo prat! A kakve sam ja sreće-napravila sam jedan i to mi bio prvi...i ne bi sv.Petar oprao ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Prekrasan tanjur.. Toliko fin i elegantan..
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Tanjur je ispao za 10. To je tako ili ide ili bolje stati i pričekati novi dan.
Na redu je servis. Prelijep je da ostane usamljen. ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,ljepo i elegantno
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Crno bijela elegancija,Saro.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
draga sara s veseljem dolazim u tvoju galeriju.........krasan ti je onaj roza komplet.....okvir je jako interesantan.....a tanjur je upravo genijalan......ta salveta mi je u svoj svojoj jednostavnosti predivna i posebna.......
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
jako sam vesela zbog vasih komentara
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...slažem se s našom Mare N.... ovdje ima toliko lijepih stvari da ne znam od kud da krenem... prvo, ono sjajno jednostavno, decentno i elegantno sjenilo, pa fantastična kutija u bijelo-zlatno-zelenkastim tonovima i vrlo zanimljivim printom, presladak ružičasti komplet za mladu djevojku, i na kraju tanjur...aaah, tanjur s ovom salvetom koju i ja silno volim... ali kao što dobro kažeš, u patnji sa staklom dijelimo iste muke... no, valjda ćemo svladati uz puno vježbe i te muke... kakogod, tvoj tanjur je odlično ispao, ova mu salveta daje onu pravu dozu suvremenog dizajna...
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
draga Primavera,hvala ti na uvijek iscrpnim komentarima koji mi daju volje za ici dalje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Jako lijepo urađeno s puno truda zbog ovih "rupica"
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
roza komplet odličannnnnnnnnnnnnn
tanjur predobarrrrrrrrrrrrrrrrrrr prvi put vidim tu salvetu
svjećnjak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs,file,hvala na lijepim komentarima,pozzz.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Jel ovaj svjećnjak šta u rodu s onom slavičinom brdovitom vazom?
Gledajuć ove rupice i neravnine....svaka ti čast na volji i trudu! Ja bi možda uzela salvetu u ruku, al bi je sasvim sigurno odložila sa strane i uzela kist ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
hvala mare,izgleda da slavicina vaza i moj brdoviti svijecnjak brat i sestra,zafrkani obadvoje pa smo i ona i ja ulozili truda da budu bolji.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Trud se i isplatio.... dobro mi izgleda
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ovaj "brat"moje vaze je više nego dobar,zapravo-strašno dobar aoni radovi prije,one kutijice i tanjur-fantastični!stvarno radiš čuda,predivno,predobro!onasalveta na tanjuru mi je najdraža,ustvari ja imam maramice s tim motivom,zalihe su mi pri kraju tako da ju strašno štedim jer je nemam gdje nabaviti a ako pogledaš moje radove vidjet ćeš taj motiv na par mjesta,nikad je se neću zasititi,strašno prikladan motiv i zahvalan jer se može dobro kombinirati a efektno izgleda.tanjur je divan!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |