Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 151>
Korisnik
Poruka
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 18:38
Stagod da "pobegne" kod tebe, naci ce ljubav i razumevanje 
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 23:15
Susjedin grm ananas(Claycanthus floridus),sad sam procitala da treba nabrati listove(kao i latice),osusiti,jer divno mirise
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 06:19
Frida, Medo, rosa, hamara, mimar, gioia, hvala vam što svraćate u moj vrt! smile79

Gledam jutros opet taj grm, puno je novih pupova na njemu Smile
Skoro ga već i svojatam jer dijelom prelazi u moj vrt Wink, a kako sam proguglala da sporo raste, za sada ću se zadovoljit s grančicama koje su prešle ogradu. Pokušat ću jednu grančicu zakorijeniti pa bi mi dobro došao savjet kad da to napravim? Disapprove
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 07:42
Mysty pronašao sam na netu nešto o zakorjenjivanju, ali nema posebno baš za kalikantus. veli autor da, citiram: "Tri su tipa reznica: zelene, kojima razmnožavamo do sredine ljeta, poludrvenaste - koje ubiremo do u jesen, i drvenaste kojima razmnožavamo većinu listopadnih vrsta, a uzimamo ih od jeseni, nakon opadanja lišća". Mislim da bi vrijedilo probati. Inače, to znam od prije (za veliko čudo, hehehehe) ako zakorjenjuješ u vodi, u istu možeš staviti narezane grančice vrbe. ona ima jako puno hormona rasta pa pospješuje zakorjenjivanje. isto tako, možeš biljku zalijevati tako pripremljenom vodom...
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 14:02
Draga moja ma nema se šta komentarisati -staće kiša i sve će doć na svoje mijesto ali kod tebe je izvanrendno ----
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 11:27
Nakon prelijepog dana suton sam dočekala u vrtu, s neizbježnim fotićem, pokušavajući "uloviti" neki posebni prizor. Moj jadni olympić kojem baterije moram učvrstiti selotejpom ( Sad ) i moj nedostatak znanja o fotografiranju ne mogu vam dočarati ovu granu prepunu krušaka (kruške ćete vidjeti tek s malo mašte), ali ću taj prizor ipak podijeliti s vama Very%20Happy , nazvala sam ovu fotku "kroz kruške nebo"

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 11:28
Opraštaju se od dana, počeli su zatvarati svoje latice  Smile

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 11:30
Za razliku od nevena, oenothera je nakon cjelodnevnog opijanja suncem, upravo pred suton otvorila svoj prvi cvijetak! Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 11:32
U popodnevnoj šetnji razmijenila sam par riječi s vlasnicom vrta čiju sam weigelu nekidan slikala. Naravno da sam je zamolila da mi u jesen otkine sa svog stabalca neku grančicu Wink.
Iznenadila me je rekavši da se weigela treba zapelcati baš dok je u cvatu!
Evo skratit ću priču, dvije grančice sad su (prethodno namočene u med) završile u mom vrtu Very%20Happy Ako se ipak ne prime, ponovit ćemo to u jesen.

ako se prime jedna je za lilie Smile

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 11:33
Dio plijena iz jučerašnje šetnje završio je velikoj tegli, vlasnica kaže da se zove božje drvce, ali ona i jasmin naziva oliva pa taj naziv sigurno nikome neće značiti Sad . Možda netko prepoznaje ovo? Nalik je jednoj vrsti bora, ali zanosno i jako miriše! Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 11:34
Jutrošnja inspekcija vrta baš me razveselila! Evo malo dobrodošlih izbjeglica, stolisnik Very%20Happy

bijeli

i nježno roza
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 11:35
Sinoć prvi cvijetak, jutros još dva, eonothera Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 11:36
Suncokreti su nakon ovih kiša dosegli visinu od cca 80cm. ali od cvjetova još ni "c" Sad

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 12:26

Žute se noćurci, zeleni kruška, bijeli stolisnik...

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 21:03
Suncokreti čekaju puuuuno sunca,malo strpljenja i vidjet ćeš kako će lijepo cvastiTongue
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 21:47
Hug  smile177  Kako mi mislimo jedna na drugu, Misty-da!!!!
I ja nabavila dvije reznice weigele, roza, i čekam da vidim hoće li se primiti.
Ako ne bude kod mene ima kod tebe ili obrnuto.   smile79

znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 22:55
Lijepo je u vrtu ugledati pup koji se upravo otvorio. A pogled kroz prozor mora te izmamiti iz sobe.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 23:08
smile213-eto ih redommmmmmmmm
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 08:10
Draga Misti u tebe je vrt pun slasnog voća,sad je na redu kruškicaThumbs%20UpCvića svaki dan novoga u cvatu,a vidim da imaš i bili stolisnik i mnogo toga novoga,baš lipoClap
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 11:30
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Suncokreti čekaju puuuuno sunca,malo strpljenja i vidjet ćeš kako će lijepo cvastiTongue
Imaš pravo, sad ne bi ni izdržali preteške cvjetne glavice LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.