Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Balkonsko cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fuksija - Fuchsia
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Fuksija - Fuchsia

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 35>
Korisnik
Poruka
anicadk View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 28
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anicadk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2013 u 09:02
nisa kojim ih gnojivom gnojiš?  ja sam sa kristalonom  zalila i kupila sam plantelino tekuće željezo, 3 mi se super drže, a 4 je katastrofa, sve listiće je odbacila ima samo 3 lista na vrhu, osušila se nije još, ne znam šta krivo radim?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2013 u 17:28
Pa ja isto kristalonom zalijevam, onaj za cvjetanje ima visoki udio kalija (36), a s proljeća kad raste zalijevam s KAN-om. Mislim da ništa krivo ne radiš ako su ove 3 lijepe,; ova četvrta je vjerovatno obolila i možda ne bi bilo loše da ju makneš da ne zarazi ostale.
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2013 u 19:37
...curke, bravo, zaista su vam fuksije prelijepe, zdrave, bujne, rascvjetaneClap...Nisa, divne fuksije imaš, a pogotovo je krasna bijelaStar...

makk, ova ispod je ista ona tvoja koja daje dvije različite boje na jednoj biljci:

...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2013 u 21:45
Super Sara, to je sorta koja vrijedno cvjeta. Meni je posebno interesantno kad su na jednoj biljci cvjetovi u 2 različite boje.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2013 u 23:11
RSara kako su ti krasne, j sam svoju utopila
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2013 u 23:13
ova prva je prezimila vani u kamenici, nezaštićena, nije bila namijenjena čuvanju, ali izborila se i onda sam ju ostavila proljetos kad sam vidjela da je olistala;

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2013 u 23:32
Nisa krasne su ti, a bravo pobjednicu u preživljavanju
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2013 u 21:11
Nisa, ova posljedna je posebno lijepa...zaista imaš divne fuksije, vidi se da ih obožavaš!
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2013 u 23:17
Hvala vam, fuksije su mi jedno od omiljenog cvijeća i imam ih dosta, a imam i uvjete za njih, mjesta gdje je sunčano koji sat dnevno, što njima odgovara. Tko ih ne bi volio kad imaju zanimljive boje i krasan cvijet?!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2013 u 19:13

zagreb
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2013 u 20:17
RS krasne su
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2013 u 23:37
RS divna je.
     (")
    (\|/)
   __L_
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 16:22
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 18:49
...makk...vidi me:

zagreb
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 19:01
Divna je R. Sara, možeš zamisliti kakva će tek biti sljedeće godine.

(")
    (\|/)
   __L_
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 19:17
nadam se da su i tvoje lijepe!Smile

zagreb
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 20:14
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Većina jeste
     (")
    (\|/)
   __L_
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 07:22
Originalno poslano od člana makk makk napisao:

Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Većina jeste

kao i svih prošlih godina imam dosta problema s njima...cijelo se ljeto borim s bijelim mušicamaAngry, a prije nekoliko tjedana našla sam i jednog bijelog paukaAngry na jednoj od njih koja još uopće nije cvala, a možda baš i zbog togaConfused

zagreb
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 08:11
moja, jedina jer mi samo ona ide od ruke, od ovog ljeta je u vrtu, nadam se da će prezimiti podzemni dio, kao što je i njena "mama" prezimljavala i opet izbiti na proljeće

Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2013 u 13:13
Krasna je Natalija. Zar nije i ono iza/lijevo fuksija?
     (")
    (\|/)
   __L_
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.