OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 252253254255256 374> |
Korisnik | ||
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ugodan Božićni ugođaj u tvome vrtu...
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
Prekrasna egzotična božićna drvca!!!!
|
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Kod tebe treba zbilja svraćati svaki dan!
Zamalo sam propustila ovaj zanimljiv i, mislim, jedinstven Božićni ugođaj!
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Prekrasno si sve okitila
![]() |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Otok tako si lijepo ukrasila svoj vrtić za Božić, ![]() ![]() ![]() Ma jednom će se i tvoja klima preseliti kod mene a moja k tebi!! ![]() Šalu na stranu, narcisa i ruža su ti prekrasne, favoriti, ali i sve ostalo mi para srce!!!! Veliki smrzniti zagrljaj ti šaljem!!!! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
baš si lijepo oklitila
![]() ![]() a leća baš dobro izgleda, zelena i kovrčava ![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Eto, došao je kraj i ovoj godini. Red je da je ispratimo sa nekoliko slika.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Vidiš, Otok, kod tebe je zaista neki drugi svijet.. Još ima cvjetića, boja, mirisa, okusa (papričice).. A kod mene sve smrrrrzzz... Zato ti volim doći u goste u svako doba godine!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Nevjerojatno koliko kod tebe ima lijepog cvijeća
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
prekrasne slike za ispraćaj
![]() WoW koji jaglaci, onakvog rozastog još nisam nigdje vidila.. ![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Mali kaktus, na zadnjoj slici je iberis (neki još zovu snježnica ili njevica). To je trajnica, kod nas cvjeta zimi i glumi snijeg, a po forumu čitam da na kontinentu cvjeta tamo negdje u 4. mjesecu
|
||
![]() |
||
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
|
Retko kada imam osećaj ljubomore ali ovde
![]() ![]() ![]() |
||
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
Dobro kaže Baka, kod tebe zaista se ne smije propustiti svakodnevna šetnja.....ima se što vidjeti, cvijeće, dekorirani vrt, drvce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jednostavno ti zavidim ![]() |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
||
|
Dragi moji prijatelji,
Nazdravimo zajedno godini koja nam dolazi! Neka vam donese bezbroj sretnih trenutaka uz vaše najmilije,a ponekad navratite, s radošću ću vas dočekati ![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
I tebi sretno!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Moja rascvjetana 2010. godina
siječanj ![]() veljača ![]() ožujak ![]() travanj ![]() svibanj ![]() lipanj ![]() srpanj ![]() kolovoz ![]() rujan ![]() listopad ![]() studeni ![]() prosinac ![]() A sad ..... idemo dalje |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Krasna cvjetna retrospektiva. Sretna mi i zdrava bila!
|
||
život je more
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Ovo si prekrasno pokazala.Sretna ti i cvjetna godina Nova
![]() |
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
Listam i uživam u ovoj prekrasnoj dekoraciji, blještavilu cvjeća Ibogatstvu boja pijući, ups, blagi bambus!
I onda ti još ponudiš šampanj!!!! I kaj sad: ak se napijem ko bu pazil na Lovrija???? ![]() No, dobro, pij malo, pij mudro, tak bum i ja!!! SVE NAJBOLJE U NOVOJ! |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
![]() Sedetnu ti Novu godinu želim! |
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 252253254255256 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |