Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 67> |
Korisnik | |
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bergenija šetala sam tvojim prekrasnim vrtom, divila se tebi i njemu.
Nebi ništa izdvajala jer je sve za 10, ma možda ipak onaj plavi balonćić kojeg moram priznati tek sada vidim. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Virtualni, dragi prijatelji..........drago mi je da šećete mojim vrtom. Svaka pohvala motivira čovjeka da daljnje stvaranje............. Ipak vanja, ovaj plavi balončić kojemu se diviš, nije moj već Trišin! Moj još nije procvao. Ima tek pupoljak!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lavandica je i meni iznenađenje - jako, jako ugodno! N ajesen krećem u potragu za njom, bijelom.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Anaida da je ne tražiš dugo, ima kod mene i bijele, ružičaste, plave i purpurnoljubičaste.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bilježim se Baki Bei za ružičastu, plavu i purpurnoljubičastu! Uf, uf........... a ima dosta toga novoga ...................
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hočemo slike, hočemo slike
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hoćemo!
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Trišice draga ispričavam se ,šta sam tvoje prekrasne balončiće preselila u Bergenijin vrt, mada sam sigurna da ona nebi imala ništa protiv
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
samo malo navratila pogledala i ode
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bergenija, sve lijepo, ali ovaj je stvarno najljepši
hemerocalis "Fooled me": ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuuuuuuuuuuuuuuuu:)
|
|
![]() |
|
Hoćete slike? ![]() Stvarno?!
|
|
![]() |
|
Evo da vam pokažem novitete kod mene. To bi bilo cvijeće koje prvi puta cvate kod mene:
Ismene festalis – daffodil peruvian
- oduševio me kad se otvorio jer lanjske godine uopće nije cvjetao:
- ovdje je u društvu hortenzije:
![]() - sam;
![]() ![]() - društvo mu pravi pčelica;
![]() - polako se otvaraju novi cvjeteki, za sada su dva;
![]() - u društbu ljetnog jorgovana kojeg sam tek nabavila i još je u vazi (moram odlučiti gdje ću ga posaditi)
![]() ![]() Nabavila sam i bijeli ali još nije procvjetao! Slike slijede kasnije!
Tigrasti ljiljan (nabavljne ove godine u decori ) procvjetao.
Ovako je izgledao jučer;
![]() a ovako danas;
![]() ![]() Uz tigrasti, cvjeta i afrički ljiljan.
- ove godine ima više cvjetova nego lani;
![]() ![]() ![]() Možda mi prepoznate ovu biljčicu koja se sprema na cvatnju;
![]() ![]() Kako ste me zarazili sa cvijećem, morala sam si nabaviti lantanicu. Još je mala ali je odličila procvjetati. Drago mi je da je narančasta:
![]() Inače sve lijepo cvate jer kiša pada k'o da smo u Londonu. Svako popodne!
Evo nekoliko sličica kamenjara;
![]() ![]() ![]() Samo ta kiša radi i štete!
![]() ![]() ![]() ![]() Nekome kiše previše, a nekome nikada dosta. To se prvenstveno odnosi na trublju. Uza svu kišu nju moram još zalijevati;
![]() That's all folks for today! Bye!
![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Bergenija hemerocalis je prekrasan,a ismene festalis još ljepši.Imam ga i ja,kupila lukovicu ovog proljeća ali za sada ni traga cvijetu ali zato tjera dosta mladih.Ljetni jorgovan mi se sviđa nisam ga do sada vidjela niti ga itko ima u mojoj blizini.Afrički ljiljan također prekrasan.Sad sam ljuta,i njega imam ali ni on nikako da procvate.
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće, koje boje
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
od kad ja sakupljam zaostatke, kod tebe cvjetni raj...neznam šta posebno izdvojiti, kad je meni svako cviječe lijepo n asvoj način, možda kolekciju ljiljana
![]() ![]() ![]() a ako ima sjemenkica viška, molim te bilježi me, osim za lupinus, njega zaista imam, pa ako treba
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
To se zove ljepo cvijeće i naravno ljepi vrt. Trublja ja prekrasna!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bergenija, svi su te prije mene ishvalili i ja samo za njima mogu ponoviti iste riječi.
Mene zanima koja je ovo trava što se spušta niz kamen
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E pa sad si me ostavila bez riječi . Mene samo zanima kako te opljačkati oduševila si me što nikad do sad..svaka ti čast . A kud ti nisam bliže
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ma da sam bliže ja ne bih išla u pljačku ( dobro možda malo)
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |