Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mamin grunt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mamin grunt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 38>
Korisnik
Poruka
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 00:13
ovo me iznenadilo ali skroz- uopće se ne sječam da sam prošle godine smokve sadila ConfusedConfused a u čupanju trave otkrila njih dvije
ovu mi je poslala Lantana- lijepo se primila, jedino ju je ptičica malo ukakila
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 00:14
suncokret je iznenađujuće malen
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 00:16
moj mali grmić crvenog ribizla nas je obradoao plodovima- svi su završili u ustima mlađeg sina kojem je jako fini i od njega će biti veliki i jaki i zdravi jer tu ima vitaminaWinkSmile pozobao ih na licu mjesta
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 00:16
od crnog ribizla će biti barem jedna flaša sirupa
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 00:19
da nam i vrt bude veseo imamo i cvjetića- na istoj biljci cvjetići roza i bijele boje- bijeli je nastradao u naletima vjetraCry 
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 00:20
karfiol se počinje glavatati to veseli osebno moje dečke- oni ga vole pohanog, ali samo domačegConfused 
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 00:20
ima već i paradajzeka
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 00:21
goruščica još uvijek cvate
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 00:21
peršin isto tako
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 00:22
biti će sjemena i za luk kozjaček
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 00:23
rotkvica u cvatu...čekamo sjemenje
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 00:23
i ova cikla će nam dati sjemenkice za novu sadnjuSmile 
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 00:26
i ja krasim vrt
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 00:30
čisto detalj grunta br2- mladi orasi- oni koji su preživjeli požar
kruškica
pogled na dio vrta grunta br2- nakon šta smo ga okopaliDeadDeadDead (sad bi trebali opetAngryDead)- u daljini se vidi šuma- do tud je završetak grunta. Ono osmuđeno u sredini su ostaci paljevine-iznenađujuče kako se sve brzo opravlja
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 00:32
Svašta si imala u vrtu i baš mi je žao zbog nevremena. Obnovit će se to. Kad su moji pomidorčići prodavani u Rijeciu vrijeme sadnje za Rijeku, preživjeli u hladnoći Fužina. Morat će i tvoje biljkesmile78
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 00:35
hvala šmrcko- nije meni radi povrča- nego radi tuge kod dečkiju šta su uništene njihove biljkice u teglicama. Šta da odgovorim uplakanom djetetu koje objašnjava da se brinulo za biljkicu i da ju je zalijevalo a ona mu je mrtva?? Dođe mi da mi srce pukne od tuge kad vidim koliko ih je (posebno mlađeg) to pogodiloCryCry
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 00:42
Mamaa, kod tebe na gruntu stvarno svega! Malo sam prošetala i baš mi je bilo lijepo. Svaka čast, jako lijepo!  Clap
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 00:51
hvala, ali ovo nije realno stanje- jedno samo šta ne daje plodove a nešto još nisam ni posadilaEmbarrassedEmbarrassed tješim se da će mi dolaziti u navratima- jedno prođe drugo dođeLOLLOLLOL nemogu promijeniti, pa se prilagođavam situacijiWink
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 15:32
Vrt izgleda super ,ima svega...ali bome i kopanja...

Žao mi je zbog nevremena ,požara ,i sinova šta su tužni...
Neka te tješi da djeca prije prebole bol od nas odraslih..
Na vrh
vesna277 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 134
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vesna277 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 16:18
Mamaa nemoj se živcirati imaš ti doma zelenu tržnicu,tj.svega imaš......
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.