MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 34> |
Korisnik | |
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo Mari, da to je od šivaće mašine postolje koje sam ja obojila, stavila pločicu gore i savršen mali stolić je tu...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Mari, vratim ti ja grančicu kad se vidimo pa ćeš opet imati...to je draž darivanja cvijeća..ja nikad nisam škrta dati susjedi cvijeća jer već se desilo da meni propadne nešto,pa se onda nađe kod nje od onoga što sam joj dala nekad prije
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga mimi dugo me nije bilo na forumu, baš mi je drago da si tu, tvoj vrt sam morala pregledati opet iz početka, kada si tek došla na forum tvoj vrt je bio pravo savršenstvo, ali vidim da imaš stalno novih ideja. Vidim, jezerca su najviše trnsformirana, koliko ti energije imaš. Lijepo je doći k tebi i malo odmoriti oči na svoj ljepoti koju imaš. Tulipani su ti bili prekrasni, koliko ih samo imaš. Interesira me kombinacija tulipana i nečega što će cvijetati poslije njih. Nadam se da ćeš cijelo ljeto biti sa nama i počastiti nas slikama svih godišnjih doba tvog prekrasnog vrta. Pohvale tvom mužu što te podupire svojim uslugama u vrtu.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Hvala Smail na tako iskrenim i lijepim riječima,,transformacije mora biti jer ja sam takav tip da uvijek težim nekim promjenama..naravno samo što se uređenja tiče
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
A šta drugo mogu reći, nego da je sve prekrasno, čak i više od toga!
Da si me samo čula kako uzdišem.....
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Dadinice što drugo reći već veliko hvala što ti se sviđa rezultat moga rada tj.odmora duše
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() stavila sam slikice tek uređene staze tako da vidim što će biti za koji dan...
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jako mi se sviđa stazica
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Stazica je super! Prirodni materijal, baš mi se sviđa!
I vjerujem da će se savršeno uklopiti kada se sve razraste.
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draka mima prekrasan novitet u tvom vrtu, a vidim da ima mjesta i za još cvijeća uz stazicu, jedva čekam nove slike.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Smail
![]() ![]() |
|
![]() |
|
..božuri moji..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ovaj zgodan zločesti čičak ove godine našao svoje mjesto kao da je znao da tu neće smetati te da ga neću sasjeći...ružno od mene ali malo - puno- su agresivni
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mimi, baš simpatično što si ostavila ovaj čičak, ja bi ga sigurno sasjekla, tako je kod mene našla mjesto jedna livadska mlječika, bilo mi je žao iščupati i sada cvate i svaki puta joj se nasmijem, kako se samo izborila za opstanak.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Prošetala sam nakon dugo vremena tvojim vrtom i uživala !
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Draga Mimi, baš se radujem da si opet tu sa novim sličicama, ova klupa baš poziva na odmor i uživanje, a ove rudbeckije su odmor za dušu i tijelo uz jezerce. |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |