Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MIMI 45-moja oaza mira
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

MIMI 45-moja oaza mira

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 34>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2013 u 22:36
Bravo Mari, da to je od šivaće mašine postolje koje sam ja obojila, stavila pločicu gore i savršen mali stolić je tu...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2013 u 22:41
Mari, vratim ti ja grančicu kad se vidimo pa ćeš opet imati...to je draž darivanja cvijeća..ja nikad nisam škrta dati susjedi cvijeća jer već se desilo da meni propadne nešto,pa se onda nađe kod nje od onoga što sam joj dala nekad prije   
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2013 u 10:28
Draga mimi dugo me nije bilo na forumu, baš mi je drago da si tu, tvoj vrt sam morala pregledati opet iz početka, kada si tek došla na forum tvoj vrt je bio pravo savršenstvo, ali vidim da imaš stalno novih ideja. Vidim, jezerca su najviše trnsformirana, koliko ti energije imaš. Lijepo je doći k tebi i malo odmoriti oči na svoj ljepoti koju imaš. Tulipani su ti bili prekrasni, koliko ih samo imaš. Interesira me kombinacija tulipana i nečega što će cvijetati poslije njih. Nadam se da ćeš cijelo ljeto biti sa nama i počastiti nas slikama svih godišnjih doba tvog prekrasnog vrta. Pohvale tvom mužu što te podupire svojim uslugama u vrtu.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2013 u 22:39
Hvala Smail na tako iskrenim i lijepim riječima,,transformacije mora biti jer ja sam takav tip da uvijek težim nekim promjenama..naravno samo što se uređenja tičeWink...tulipane sam jučer odrezala i stavila georginice moje od prošle godine a ostatak će biti jednogodišnje cvijeće. 
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2013 u 22:45
A šta drugo mogu reći, nego da je sve prekrasno, čak i više od toga!
Da si me samo čula kako uzdišem.....
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2013 u 17:22
Dadinice što drugo reći već veliko hvala što ti se sviđa rezultat moga  rada tj.odmora dušeSmile....a budući da ja ne mirujem jučer sam realizirala već duže zamišljenu ideju...samo je bio problem da se nisam usudila sama baratati motorkom. a jučer je mužek uhvatio vremena.... 

stavila sam slikice tek uređene staze tako da vidim što će biti za koji dan...
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2013 u 17:26
Jako mi se sviđa stazica Clap
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2013 u 22:05
Stazica je super! Prirodni materijal, baš mi se sviđa!
I vjerujem da će se savršeno uklopiti kada se sve razraste.
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 22:44
Draka mima prekrasan novitet u tvom vrtu, a vidim da ima mjesta i za još cvijeća uz stazicu, jedva čekam nove slike.Smile
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 23:36
Smailsmile82 naravno da se svaki dan nešto novo smisli...svaki put sama sebi kažem još ovo pa ću onda sjediti i odmarati...naravno svaki put se slažem smile100pa crv ruje i dalje
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 23:46
..božuri moji..

Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 23:51

ovaj zgodan zločesti čičak ove godine našao svoje mjesto kao da je znao da tu neće smetati te da ga neću sasjeći...ružno od mene ali malo - puno- su agresivni
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 23:57

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2013 u 22:54
Mimi, baš simpatično što si ostavila ovaj čičak, ja bi ga sigurno sasjekla, tako je kod mene našla mjesto jedna livadska mlječika, bilo mi je žao iščupati i sada cvate i svaki puta joj se nasmijem, kako se samo izborila za opstanak.Smile
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2013 u 23:47

Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2013 u 23:50

Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2013 u 23:58
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2013 u 00:04

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2013 u 06:22
Prošetala sam nakon dugo vremena tvojim vrtom i uživala !
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2013 u 08:47

Draga Mimi, baš se radujem da si opet tu sa novim sličicama, ova klupa baš poziva na odmor i uživanje, a ove rudbeckije su odmor za dušu i tijelo uz  jezerce. smile79

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 34>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.