Krasula - Crassula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 84> |
Korisnik | |
Anson ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Toliko je lijep da bi i meni došlo da ti ga maznem.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
I ove godine cvjeta.
![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
dada zd ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 10 |
moja krasula nije još nikad cvjetala a imam je godinama.Možda jer je bila stalno u kući.Vani bi mi uvik neko cviče nestalo ili bi mi pokidali mladice.Sad napokon imim ograđeno dvorište pa jedva čekam proljeće da svoje biljkice iznesem vani.Kiki-Ko krasula ti je predivna.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
bili cvitak ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 329 |
Pozdrav svima, moja ostala vanka preko zime, na natkrivenoj teraci a neko jutro hm sva u snigu.. unesena je unutra , nadam se da ju to nece unistit, a pelcer sam maznula hahah šefu.. btw firma prepuna cvića ali većina ogromni primjerci pa mogu samo parit oči..
|
|
cvijet treba sunce da bi bio cvijet, čovjek treba ljubav da bi bio čovjek
|
|
![]() |
|
bili cvitak ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 329 |
cvijet treba sunce da bi bio cvijet, čovjek treba ljubav da bi bio čovjek
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Krasula rosularis dugo, dugo s e sprema cvjetati
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma sa svim sukulentima je tako, od pupoljka do cvijeta - treba se naoružati strpljenjem
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
čak i bez cvijeta crassule su mi predivne..i nešto gledam sad slike od ljetos što sam stavljala ,nevjerovatno brzo rastu
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
frances ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 34 |
molim sve koji uzgajaju crassula orbicularis da mi daju savjet oko uzgoja i zalijevanja, primjecujem da ne voli vodu, da ju izrazito ne voli, vrlo brzo ropadne kad ju zalijevam, ali onda opet susi se kad ju ne zalijevam, ne znam voli li svjetlo, ako da, koliko. evo imam vec trecu kuci i ova ce mi, cini mi se, propasti, ne znam kako da ju spasim. pokusala sam ju razdijeliti medutim ni to mi nije uspjelo iako pise da se odvajaju odvojeni "cvijetovi" i to izgleda vrlo jednostavno, ali kad ga odvojim tamo gdje izlaze korjencici taj se nikad ne primi nego propadne. kako se razmnozavaju i dijele?ovo je jedna od najkompliciranijih i najosjetljivijih biljaka koje sam ja ikad imala, a imam ih jako puno razlicitih, ovu jednostavno nikako da prokuzim. da postavim sliku?ne sjecam se kako se postavljaju slike
![]() |
|
![]() |
|
Nina22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
Na mojoj crassuli su se pojavile neke crne mrlje,sad iz jedne takve mrlje vire 2 listća.Malo mi je lošija slika ,ali možete bar vidjeti položaj toga na listu.Može li mi netko reći što je to i da li trebam otkinuti taj list.Imam još 3 lista na kojima su se počele pojavljivati te mrlje.
![]() |
|
![]() |
|
Nina22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
opet mi je velika slika,koja je veličina ovih slika gore?
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
jeli to ova crassula....neznam kako mislis da ne voli vodu,po zimi naravno ne voli vodu,ja sam je tek povremeno zalivala ovu zimu jer mi je bila u maloj teglici i brzo se sasuši sepstrat ..a sukulenti manje više svi vole svjetlo i sunce |
|
Vir |
|
![]() |
|
zaboravila sam sliku stavit
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
nina ja bi otkinula te listice izniknut ce ti novi ,a ti sa flekicama ce i tako kad tad otpasti..zasto ti je tako blijeda ta crassula,to je ovata sto ne?moja je lijepo prezimila i sad se pomalo navikava na sunce
crassula ovata ![]() ovo je crassula argentea mislim..ona mi lošije podnosi privikavanje na sunce ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
Otkinula sam joj te listiće i danas ide pomalo na sunčanje.Hvala na odgovoru,ja nemam iskustva sa sedumima i kaktusima pa me strah da ih ne upropastim.Tvoje imaju lijepu boju,nadam se da će i moja tako izgledati,očito joj je nedostajalo sunca.
|
|
![]() |
|
da,kad je na suncu rubovi joj poprime crvenkastu boju a kad je vise u hladu onda bude zelene boje ..pomalo je privikavaj a kad se navikne stavi je na direktno sunce i vidit ces kako ce bit lijepa
|
|
Vir |
|
![]() |
|
Herz kamenjari ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 2 |
E ovako,ja imam krasule vec tri godine. Ni jedanput mi nisu cvatale... Prekrane su mi narasle,bas kao grmovi... Nedavno mi je s jedne pocelo lisce opadati,ne znam sta da radim?????????? Hoce li prezivjeti ......... Help ;(((((
|
|
![]() |
|
Herz kamenjari ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 2 |
Pozdrav.... Jel se biljka moze oporaviti i ako joj otpadnu listovi...u ovom slucaju------ Krasula---
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 84> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |