Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - piramida
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

piramida

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 33>
Korisnik
Poruka
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 09:50
evo jedne moje malo "mračne" kutijice

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 09:50
Vrč je prekrasan, a znaš zašto????

Zato što sam ja takav skoro isti dobila od naše Kaće za rođendan!!!!!
Prvo sam pomislila od kuda joj moj vrč...Smile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 09:50
A ova kutijica....je li to salveta ili???

Malo mi je tamno pa ne vidim dobro...
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 09:51

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 09:53
Proljeće,da znaš da sam i od kaće dobila ideju,moj je malo drukčiji,ali su iste ruže na njemu.Dugo sam razmišljala da ga preuredim ili ne,mislila sam da ga ne upropastim,ali sad mi nije žal,baš mi paše uz ormarić u hodniku.
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 09:54
Nije salveta,to ti je skopiran list iz knjige o egiptu,ali crno bijeli,rekla sam da je kutijica mraćnaWink
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 09:55
zanimljiva mi je ova tvoja tamna kutijica...kako si postigla ove neujednačene boje na bočnim stranicama u donjem dijelu kutijice?
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 09:59
Jednostavno,prvo sam obojala bijelom bojom,onda crnom i kad se osušilo sve skupa pošmirglala,izgleda dobro i čak ne izgleda ko shabby.
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 10:20
samo da vam pokažem da nisam uvijek mračna,da mogu biti i nježna duša

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 10:31
Hots%20for%20youHots%20for%20you....meni se baš ova "mračna" svidja, usprkos relativno slabe fotke, no mislim da si super motiv našla i baš ga dobro dopunila ovom kombinacijom jedne i druge boje....a i ova nježna je prelijepa.....zapravo je fenomenalno kako svaka nosi svoju poruku...bravo draga Piramida Bravo%20!Bravo%20!Bravo%20!
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 11:10
Prekrasne kutijice, ali vrč je mrak!
ANĐELKA
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 12:24
Niti meni ova prva kutijica nije mračna. Kako Primavera (naš guru) reče, super si ukomponirala sve to...

Ali i druga ti je preslatka...ma bez riječi sam kako radiš lijepe radove u zadnje vrijeme, super!!!

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 16:08
hm, da...
nježna kutijica je baš nježna, ali mračna mi je mrak! odlična je i baš mi je dobar ovaj ne-shabby
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 17:17
Hvala cure,zanimljivo je da kad nekaj počnem raditi zamislim jedno,a ispadne nekaj drugo...ja stvarno ne bi mogla raditi po naruđbismile148
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 17:43
joj, kak su mi lijepe ove ružice i kak je dobra kutijica...

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 18:51
Za promjenu dobro dođe i nešto "mračno", jer izgleda da smo ovdje sve "nježne dušice".
Bez šale, kutija je lijepa baš zato što nije svakidašnja.
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2009 u 00:49
I mračna i nježna...dvije krajnosti...a obje skladne ....bravoSmile
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2009 u 16:42
Potpisujem Lulu ona uvijek pronađene riječi koje ja mislim a ona tako lijepo sroči
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 15:06
meni se njezna kutijica vise sviđasmile141,a tek vrc,prekrasan jesmile211
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 18:12
super su ti ove nove kutijice, meni se ipak više sviđa ova "mračna"!! kako anastazija reče: mračna je mrak!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.