piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 33> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Zato što sam ja takav skoro isti dobila od naše Kaće za rođendan!!!!!
Prvo sam pomislila od kuda joj moj vrč...
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
A ova kutijica....je li to salveta ili???
Malo mi je tamno pa ne vidim dobro...
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() |
|
Proljeće,da znaš da sam i od kaće dobila ideju,moj je malo drukčiji,ali su iste ruže na njemu.Dugo sam razmišljala da ga preuredim ili ne,mislila sam da ga ne upropastim,ali sad mi nije žal,baš mi paše uz ormarić u hodniku.
|
|
![]() |
|
Nije salveta,to ti je skopiran list iz knjige o egiptu,ali crno bijeli,rekla sam da je kutijica mraćna
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
zanimljiva mi je ova tvoja tamna kutijica...kako si postigla ove neujednačene boje na bočnim stranicama u donjem dijelu kutijice?
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Jednostavno,prvo sam obojala bijelom bojom,onda crnom i kad se osušilo sve skupa pošmirglala,izgleda dobro i čak ne izgleda ko shabby.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasne kutijice, ali vrč je mrak!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Niti meni ova prva kutijica nije mračna. Kako Primavera (naš guru) reče, super si ukomponirala sve to...
Ali i druga ti je preslatka...ma bez riječi sam kako radiš lijepe radove u zadnje vrijeme, super!!!
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
hm, da...
nježna kutijica je baš nježna, ali mračna mi je mrak! odlična je i baš mi je dobar ovaj ne-shabby
|
|
![]() |
|
Hvala cure,zanimljivo je da kad nekaj počnem raditi zamislim jedno,a ispadne nekaj drugo...ja stvarno ne bi mogla raditi po naruđbi
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
joj, kak su mi lijepe ove ružice i kak je dobra kutijica...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Za promjenu dobro dođe i nešto "mračno", jer izgleda da smo ovdje sve "nježne dušice".
Bez šale, kutija je lijepa baš zato što nije svakidašnja.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
I mračna i nježna...dvije krajnosti...a obje skladne ....bravo
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Potpisujem Lulu ona uvijek pronađene riječi koje ja mislim a ona tako lijepo sroči
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
meni se njezna kutijica vise sviđa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
super su ti ove nove kutijice, meni se ipak više sviđa ova "mračna"!! kako anastazija reče: mračna je mrak!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |