Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 243> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moja Hojčeka da je tako lako celulit skinuti. Ta biljka vjerojatno kad otopi pijesak i profunkcioniraju bubrezi, očisti se možda voda iz tijela koja se zbog loše funkcije bubrega nakupila. Znaš Hojčeka bit ćeš kriva ako moja lijepa ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanči ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
![]() |
|
tropi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
rekao bi da je Aptenia cordifolia
|
|
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
|
|
![]() |
|
sanči ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
Je, pronašla sam. Puno hvala.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
I ja imam taj cvijet. Nisam mu znala ime, te nisam mogla pomoći
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kad mi je tropi dao ime, pronašla sam pod vrtno cvijeće. Kod mene ide sve suprotno nego kod ostalih. Voli biti u hladu i traži dosta vode. Jednom sam podigla tendu da malo vidi sunca pa mi se objesila. Možda je jadna tako navikla kod mene jer joj je prirodno stanište stvarno bilo na nemilom suncu.
|
|
![]() |
|
Moja je na najjačem suncu i "ne štima mi to za hlad". Uputstvo sa sajma di sam ga kupila je bilo što dulje na suncu , jer inače neće davati cvjetove. Kod mene i jeste na jakom suncu i cvjeta. Baš mi to za hlad nije jasno?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...to jest biljka sunca i to najluđeg, ali može se adaptirati i na hlad, onda je nježna, većih listova, manje cvjeta .... bolje je i dalje držati u istim uvjetima...
|
|
![]() |
|
Da, vidi se na slici da izgleda više kao sobna biljka, ali svejedno je lijepa i ima ponešto cvjetića.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
a šta je ovo?
ovako izgleda dok je mali
![]() a ovako kad naraste veći
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....procvjetao i meni, mislim da je kokotić, delphinium....?!
...isto plavi....biće imamo sjemenke iz istog izvora...
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hmm....mislim da nije.....kokotić cvijeta na jednoj stapci....a ovaj cvijet je narastao u grmić
|
|
![]() |
|
...evo što sam našla:
Delphinium consolida
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...evo moga, na taraci, pa je ostao mali, ipak cvjeta...
![]() |
|
![]() |
|
pa stvarno sliči....možda i je
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
to je jednogodišnji kokotić a oni viši i jači su trajnice. Ovih jednogodišnjih ima i u roza i bijeloj boji
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo i ja imam nešto slično, SilveK je rakla da je to delphinium ajacis
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana da li je i tvoj grmolik? mene još zbunjuje taj detalj
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Meni je izrastao samo ovaj jedan cvijet, neznam ni otkud ni kako, možda je došlo sjeme sa zemljom od Shashe kad mi je nešto poslala, vidjela sam da ga i ona ima. U svakom slučaju je lijep i dosta traje.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
...hoću trajnicu, hoću trajnicu...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |