Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Identifikacija biljaka
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prepoznajte mi ovo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Prepoznajte mi ovo

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 243>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 21:39
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Ma ne - da skida celulit smile96!
I to i još neštosmile96!

Moja Hojčeka da je tako lako celulit skinuti. Ta biljka vjerojatno kad otopi pijesak i profunkcioniraju bubrezi, očisti se možda voda iz tijela koja se zbog loše funkcije bubrega nakupila.

Znaš Hojčeka bit ćeš kriva ako moja lijepa     nestane
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sanči View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 6
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 21:55
Zna li netko koja je ovo biljčica? Našla sam je u Istri na kamenjaru, ima male ljubičaste cvjetiće. Lani sam piknula u zemlju par grančica, a sad je ispala ovolika grdosija i još uvijek nemilo raste. Na rtu Kamenjak su inače zaštićene biljke, pa je vjerojatno i ova.

Na vrh
tropi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 745
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tropi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 09:07
rekao bi da je Aptenia cordifolia
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
Na vrh
sanči View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 10:23
Je, pronašla sam. Puno hvala.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 23:09
I ja imam taj cvijet. Nisam mu znala ime, te nisam mogla pomoćiConfused
Na vrh
sanči View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 23:49
Kad mi je tropi dao ime, pronašla sam pod vrtno cvijeće. Kod mene ide sve suprotno nego kod ostalih. Voli biti u hladu i traži dosta vode. Jednom sam podigla tendu da malo vidi sunca pa mi se objesila. Možda je jadna tako navikla kod mene jer joj je prirodno stanište stvarno bilo na nemilom suncu.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 01:12
Moja je na najjačem suncu i "ne štima mi to za hlad". Uputstvo sa sajma di sam ga kupila je bilo što dulje na suncu , jer inače neće davati cvjetove. Kod mene i jeste na jakom suncu i cvjeta. Baš mi to za hlad nije jasno?Embarrassed
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 08:10
...to jest biljka sunca i to najluđeg, ali može se adaptirati i na hlad, onda je nježna, većih listova, manje cvjeta .... bolje je i dalje držati u istim uvjetima...
Na vrh
sanči View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 09:45
Da, vidi se na slici da izgleda više kao sobna biljka, ali svejedno je lijepa i ima ponešto cvjetića.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 11:42
a šta je ovo?
ovako izgleda dok je mali

a ovako kad naraste veći

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 11:49
....procvjetao i meni, mislim da je kokotić, delphinium....?!
...isto plavi....biće imamo sjemenke iz istog izvora...LOL
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 12:02
hmm....mislim da nije.....kokotić cvijeta na jednoj stapci....a ovaj cvijet je narastao u grmić
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 12:12
...evo što sam našla:

Delphinium consolida

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 12:14
...evo moga, na taraci, pa je ostao mali, ipak cvjeta...
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 12:16
pa stvarno sliči....možda i je
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 13:11
to je jednogodišnji kokotić a oni viši i jači su trajnice. Ovih jednogodišnjih ima i u roza i bijeloj boji
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 13:16
Evo i ja imam nešto slično, SilveK je rakla da je to delphinium ajacis

život je more
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 13:19
Lantana da li je i tvoj grmolik? mene još zbunjuje taj detalj Big%20smile
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 13:29
Meni je izrastao samo ovaj jedan cvijet, neznam ni otkud ni kako, možda je došlo sjeme sa zemljom od Shashe kad mi je nešto poslala, vidjela sam da ga i ona ima. U svakom slučaju je lijep i dosta traje.
život je more
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 13:30
...hoću trajnicu, hoću trajnicu...smile123
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.