Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 172> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e zaboravih napisati ,nisu zlatne crte krive nego je to izbocina na lusteru pa se tako cini kad se gleda.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Pročitala sam u nekoj od poruka da si u mirovini pa možeš jedan napraviti i u nježnijim tonovima jer sam sigurna(što se vidi iz priloženog) da ti to dobro ide,mada ja mislim da mu odgovaraju baš jake boje da bi došao do izražaja
![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Igraš se malo tifanija Sarita,kakva je majstorica čučala u tebi,mislim da ni sama nisi znala.Perfektno napravljeno.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Meni se sviđa i s ovako jačim bojama, nema razloga da ne budeš zadovoljna.
Jako je interesantan luster. |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
predivnih radova u tebe. sigurno sada guštaš na teraci
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
nisam toliko hrabra da pokušam ovako nešto !ide ti odlično,pa ne moraju uvjek biti nježne boje,zašto nebi bilo i malo agresivnije,življe!meni se dopada,ja jesam ljubitelj malo življih boja!
![]() |
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Meni je luster prekrasan, nešto tako bi mi baš odgovaralo kad ovog lita preuredim kuhinju u Mondrianovom stilu, čiste linije, žarke boje.. Like it very, very..
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Nešto savim novo i drugačije, i zasigurno hrabro.
Jedna sasvim nova priča...i neka je! Spada u one stvari koje moraš pogodit gdje ćeš smjestit, a ako se to uspije-efekt više nego odličan! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
luster je odličan!
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
au ja kasnim ,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala vam drage moje na komentarima,cesto sam jako kriticna prema sebi pa mi bude drago da to nije bas tako lose kao sto sam mislila i naucim nesto iz toga. pozzzz svima
|
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anđele hvala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Za luster ne treba ništa nježnije,apsolutno dekorativan,ova zadnja kutijica posebna posebna...neviđena i lijepa!
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Sarita..već se sigurno ponavljam...opet fenomenalno
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Vidila ovo u friško....srašno zanimljivo, hrabro i neobično!
Svaka čast! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |