Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 77> |
Korisnik | |
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ipak tvoj kamenjar ostaje
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasno ti je sve. I kod mene se sve prži na suncu. Suncobrani mi štite cvijeće svuda po dvorištu
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Predivno je sve odreda!
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Imeeeeeee,di si? Znam da ti je pun akuća ali mi bi tili vidit to isprid kuće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prekrasno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Svaka čast,takve predivne ruže,a i ostalo cvijeće,,,kaktusi su posebna priča..treba puno ljubavi i vremena a i vode,bome na toj vručini
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Šaljem ti vruće
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Kako je lijepo, sve cvijeta
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
moon slazem se,i meni su kaktusi bili i ostali prva ljubav,na ovoj vrucini i najzahvalniji
mali kaktus konacno jesam i to gumu uzela i zalivala kaktus garten ,one u tegli redovno zalivam al bome kaktus garten izvalči tanji kraj,za njega nemam puno vremena |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Koliko ovdje ima lijepog cvijeća,no,jesi li zalila kaktuse danas
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sve je prekrasno, no kaktusi i njihovi cvjetovi su iznad svega
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
glikica,polako imat ces i ti kamenjar ili ciglenjak..sta god bit ce lijepo
ime hvala hvala maris imam dragoljube i u teglama i u zemlji..u teglama su mi onako,nisu niseto u zemlji im je puno bolje |
|
Vir |
|
![]() |
|
|
Vir |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Koliko ljepote odjednom
![]() |
|
![]() |
|
ovaj ricinus mi je predivan
![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ime moje A zar imam što reći na tu lipotu??????
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |