nirvana |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Korisnik | |
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrodošla, i jako lijepi radovi :D
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
ova tvoja ljubimica se i meni sviđa, baš je lipa
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasna skrinja,nirvana,cestitam sjedi 5
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Nirvana,ideje i radovi su ti dobri,neću ti držati prodike,sama ćeš vremenom popravljati nedostatke,bitno je da želiš to raditi....zadnji uradak zaslužuje pohvalu.
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
UltraDviux hvala na dorodošlici i pohvalama kao i ValiSi i Sariti banani!Kika 56 dobrodošle su pohvale i kritike, to je bila šala za ljubimicu,pa od vas sam i učila i cijenim vaše mišljenje!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Evo mene da ti grintam zbog špotanja, hehehehehe!!!!
U vezi ove kutije ti zaista nemam šta prigovoriti, ovo je prva kutija po galerijama na kojoj mi se zamrljana kopča uklopila 100%-kutija je odlična i zbog onih poblematičnih remena i zakovica koje si tako dobro" zamaskirala"...imam ja jedni sličnu na čekanju-a čeka zbog tog remenja i zakovica što me nerviraju, pa ne znam šta ću snjima....al ti si mi baš dala ideju ![]() Ova kutija mi je u rangu do sad najdražeg kompleta za vino (onaj poklon za oca) ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Boce i kutija za šampanjac izvrsna originalna ideja i vrlo lijepo izvedena,za ostalo,poradi malo na tehnici i urednosti,ideje su ti sjajne,lavanda je divan i zahvalan motiv,možda za početak malo jednostavniji predmet za ukrašavanje .Naplavine prekrasne!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Maslina na komentarima i sugestijama trudit ćemo se još više! |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Jako su ti lipe vješalice, al naplavine....tu se stvarno može vidit mašta i sposobnost iskorištavanja svega i svačega.
Ovo raspelo...nemam riječi! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Mare fala na pohvalama
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
svi su ti radovi s puno maste.......ali naplavine .....fantaaaaasticno.......
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
raspelo ti je pre,pre,pre krasno.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
koliko lijepih i zanimljivih radovaaaaaaaaaaaa.....
škrinjica je prekokrasna, baš je fino odrađena. vješalice će sigurno uljepšati ormar, a ove naplavine su jako zanimljive metamorfoze. |
|
![]() |
|
Leonarda,Sarita i Šabice hvala na komentarima i pohvalama!.
|
|
![]() |
|
evo lito je stiglo pa nešto morsko
[URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/morska_kutiijica/12696.aspx]
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |