sanjalicin projekt |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Korisnik | ||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evo i mene da pratim nastanak tvog vrta, bravo za cvijeće na klupici i balkonu
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
najtezi dio posla je gotov,sad ti preostaje cekat rast biljki i u međuvremenu nabavka novih biljki kao sto svi radimo jer im ne mozemo odolit ..bit ce to prelijepo kad se razraste
|
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Sve u svemu,bit će prekrasno,smao ne odustaj i traži što želiš.Najljepše stvari dođu spontano.Mi uživamo sa tobom ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
sanjalice bravo za kamenjar,kad posadiš cvijeće bit će prekrasan.Samo naprijed,pratit ću nastajanje tvog projekta.
![]() |
||
![]() |
||
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
|
hvala vam svima na podrsci
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
sanjalice nema sa tobom šale ovo je stvarno lijepo uređeno
![]() |
||
![]() |
||
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
|
![]() |
||
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
||
![]() |
||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
imam neki osjecaj da mi nesto fali u vrtu kao da nije dovrsen.
![]() |
||
![]() |
||
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
|
ohoohoo na terasi cvjetna okupacija
![]() |
||
Neka se sve zeleni
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Divan vrt u nastajanju. Imam prijedlog. Ja bi ovu klupu s balkona stavila u vrt ispred srca od cigala, tj. u hladovinu i uživala u pogledu na cijeli vrt.
![]() |
||
![]() |
||
|
to sam planirala ali sam odustala jer taj dio terena pada i morala bi nekak namjestit klupu...ovako sa balkona imam potpun pregled
![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
jako lijepo
![]() |
||
![]() |
||
|
napokon je sve procvalo pa da vidite u punom sjaju...naravno jos neke sitnice fale ali to cu u hodu sredit
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
iduce godine cu posijat bas biljke za kamenjar. ovo je na brzinu posadjeno da ne bude prazno jer sam jos u fazi kupovanja sjemena...a znas mene
![]() ![]() |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Hej, ovo super izgleda! Koja promjena.... isplatio se trud.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
|
Sve 5 sanjalice
|
||
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Znam,znam i sad si time i mene zarazila! ![]() ![]() Sad ću se morati liječiti.. ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |