Kamelija - Camellia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 35> |
Korisnik | |
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoće sigurno, već se veselim novim slikama, obožavam kamelije.Danas sam na svojoj primijetila jedan pup dobiva boju, jako sam uzbuđena, ako uspije procvjetati bit ću presretna, jer nisam vjerovala da ću je uspjeti sačuvati |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Moon, jako je lijepa, pa još okupana kišom, a vidim bit će cvjetova ko u priči!
Ja sam kameliju prije onih siječanjskih mrazova unijela na toplo i nije se nimalo bunila. Mogla sam je samo zaštititi, ali strah me bilo da se ne smrzne. Počinje cvjetati u relativno hladnoj prostoriji. Poslikam je kad se skroz rascvjeta. |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Andina, super, poslikaj ju svakako
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Počelo je počelooooo
![]() Bravo cure ![]() Evo malo i mojih ljepotica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
irisica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 76 |
Kakve ljepotice
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasne su
![]() |
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Divota, definitivno najljepši cvijet
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Bebi, ovo je fantazija!!!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Prekrasne su! Hvala ti što si s nama podijelila ovu ljepotu!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
I ja kažem - fantazija
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |