moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 38> |
Korisnik | |
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa da, gosti šetaju po vrtu a nema nam tko skuhati kavu. Ali oprošteno ti je nakon slika prvih vjesnika proljeća. Onaj plavi jaglac je tako lijeeeep....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jaglaci.... a propupale kamelije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo je vidjeti ove ranoranioce, pa kameliju s pupoljcima
![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
sliknut cu naravno kad procvjetaju a naravno i sve ostalo
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivno draga, sad čekamo slike ulova od jučer, čujem da ste ti i korijenko poharale MBM
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
ajoj to je smjesna prica, napisat cu je na kavici / rjeckoj, naravno
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ljubomorna sam na to 'haranje' po MBM
![]() |
|
![]() |
|
pa dodji harati s nama! i posle se super druziti!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Boje proljeća stižu i u tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bit će cv
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
<aboravila sam pokazati bugicu i hibic pa su se uvrijedili
![]() ![]() bugica se razbacala cjeticima
![]() a hibic opasno krenuo
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Hamara, lijepo kućno cvijeće a dolazak proljeća svi željno iščekujemo.
Da li je ovaj prekrasan micek na avataru tvoj ili ?
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Hamara tvoja bugica još ili već ima cvjetiće...Isto tako i hibi...Očito im paše mjesto gdje se nalaze....Kamelije su u dobrom stanju, biti će lijepih cvijetova...Moja velika bugica je premještena u vrt i zamotana vidijeti ćemo što će s njom biti na proljeće, ostale dvije su u konobi...Hibiji su u kući i drže se, ali ne cvjetaju kao tvoj...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
ma sad su procvali! bugici jedna grana ali ide dalje, hibi svaki dan novi pupoljci... a kamelije su pune pupoljaka
je Sunceee to je moja ljubljena Hamara koja je otisla u neki bolji svijet s punih 18 godina... ali mogla je i dulje biti s nama
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Dašak proljeća i ljeta...
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Hamara zaista prelijepo,cvjetovi bugice i hibija krasni,lijepo ih je vidjeti u ovim hladnim i zimskim danima ,razgale dušu
![]() |
|
![]() |
|
evo prvih cvjetica u mom vrtu... niklih, procvalih ovog... hm, proljeca
![]() prvi cvjetici forsicije
![]() plavi zumbulic
![]() jos zumbula
![]() i roza
![]() malo zajedno
![]() jedan tanjur
![]() i drugi...
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Lijepo je vidjeti malo boja!
A mica ti je bila prelijepa! Znam kako ti je bez voljenog ljubimca. I mi smo bili prije 2 g. ostali bez svog Herkulesa, voljenog mačka, a sad nikako da nađem novog ljubimca.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |