enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 221> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mahonija ti je krasan primjerak Mirišljave narcise imam i ja takve i miris je stvarno opojan, intenzivan, zovemo ih "Maričice" a original su u prirodi (na divlje) još sitnije i još jačeg mirisa. Kad ih stavim u vazu često me zaboli glava od tako jakog mirisa.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivno proljetno cvijeće a istiće se mahonija
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Uz cve proljetnice grm mahonije je zaista poseben!Lipa je uvijek!Ja imam malu,malu i nadam se da će biti lipa kao tvoja!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoj vrt širi proljetne mirise!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Obožavam stabla rascvitanog voća u proliće,a predivna je boja tulipana i ploxa
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasni su ovi crveni tulipani, to su niski zar ne..kod mene ove godine ne cvatu
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Predivno Nona!!!!!!!!! Obožavam carsku kockavicu, jednom dam je sadila, ali mi je propala. Puzavi phloxići su takođe moji proljetni favoriti.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira021, Mari 5510, tikvic pozdrav iz rascvjetanog vrta
![]() |
|
|
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
pozdrav,
evo stigla sam i u tvoj vrt i vesela sam što ti je proljeće počelo rascvjetano . Maćuhice su prelijepe boje .Rijetko gdje mogu se naći (takve boje),vidim ih kod nas samo po parkovima.Imaš i presadnica bit će rascvjetani vrt.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ove maćuhice su pre..predivne boje. Jako mi se sviđa i onaj žuti tulipan sa crvenim šarama.. ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lipo nona, puno lipo, rascvjetano, puno boja i zelenila
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
opsjena drago mi je da si stigla do mene macuhice su stvarno posebne boje i krupnog cvjeta, sto se tice presadnica posijela sam stvarno puno toga nešto je već niklo nešto još nije nadam se lijepoj cvjetnoj sezoni
Nataly drago mi te vidjeti da taj tulipan je stvarno poseban kao rukom slikan |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sve se zašarenilo, prekrasno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sve je prelijepo i šareno,bit će lijepa livada kad procvate
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |