Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 318319320321322 381> |
Korisnik | |
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...hohohoh, prva sam na top listi, ijuju..kak mi je to dragičko
![]() ![]() Pustolov...sam udri..kak su zeknuti ti muskadini...daj i za mene jedan šus ![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
daa
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
" Čika Fikiju " se svetiš?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Mons ja se to svetimnesto cika Fikiju,a naravno da sma opsjednuta dajzecima bolje reci obolila za njima
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
khan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Siječanj 2013 Lokacija: Marsonia Status: Offline Bodovi: 91 |
loboda je Atriplex hortensis i jednogodišnja je. ova biljka je trajnica, i našao sam joj hrvatsko ime: brašnjak. zovu ga još divlji špinat, ciganski špinat i dragi jurko
|
|
Ako ne možeš biti visok dva metra, budi pametan dva metra.
-Miles Vorkosigan |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Prvi put cujem za crvenu prokulicu Viz, di si to nabavila ? Kak ti inace uspjevaju prokulice, jesu lijepi primjerci i kak ih tretiras ? Bas ih volim na tanjuru.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Khan, da li je ova biljka koju navodiš Chenopodium bonus-henricus , zvana loboda ?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
I naravno dobro mi dođe punooooo zelenog čaja... bez šećera, samo limun, đumbir i nekoliko listića masline...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Eeej draga, i ja sad samo pretežno tražim neku zelenjavu....dosta je bilo meseka, kolača, sad valja očistiti organizam... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovko meni se čini da je tebe paradajzomanija ili rajčicomanija pošteno klepila u glavu, a gdje je još proljeće!?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hajdemo Viz kad nece d apise niko sa nama.
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
..odoh ja...nema niiikooooga
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sijemo pardajze necemo ti reci nasu tajnu hihih mi cemo jest dajzeke kad ti budes tek sijao
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Gdje ste mi večeras?
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
curke moje pa vi jedete.kak je dobro povrće nakon prazničnog prejedanja.
kod mene u vrtu je sve zaleđeno.danas se odpustio dio gdje je rikula.već je velika i dosta tvrda pa sam ju ja malo propržila na ulju dodala češnjaka i pomješala s tjesteninom.bilo je odlično.moji ukučani imaju grah,a ja ga ne jedem pa sam se snašla.MM kaže na sam nabrala malo trave i to je dobro za mene,ali stvarno je dobro
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
i ja to volim miris i ukus kraljevski.de mi molim te recept kako pohujes to? ja sa osim corbe probala jos i tako sto isprzim luk i kokosiju dzigericu i prokule skupa dinstam na malo vode.poslije tog jela nisi sav svoj predobro
![]()
|
|
![]() |
|
Prije svega Khan Dobrodošao!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
khan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Siječanj 2013 Lokacija: Marsonia Status: Offline Bodovi: 91 |
ili pak Chenopodium bonus-henricus, ne znam ni koji mu je hrvatski naziv.
|
|
Ako ne možeš biti visok dva metra, budi pametan dva metra.
-Miles Vorkosigan |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 318319320321322 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |