Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 104>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 21:24
Kontesice predivno, baš chatam sa tatjanom i pitam je što ti je ona donijela, da donese i meni ha-ha
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 21:43
Triša samo pazi da ti ne donese pijane kolače Wink
baka i otok, nadam se da ste se toplo obukle za šetnju po brijegu Wink
nikako uhvatiti vremena da se sve fino posloži i presadi...ali uskoro ću i to
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 21:48
Baš je sve lijepo pod mrazom da ti je još uspijeti tako ružu uslikati bude predivna-bar meni
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 22:27
Baš su super one slike pod mrazom, pacifika ti se baš lijepo raširila i super je u kombinaciji s rudbeckiom, one suhe ruže su baš ineresantne...Clap
život je more
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 22:48
nekako mi slabo cvatu cvijećke u vrtu u ovo godišnje doba, ali ipak se nešto nađe LOL
zapravo me oduševljava pacifika, Lantana hvala ti na toj prekrasnoj cvijećki, jer njoj ništa ne smeta, fino se primila i sad čekam da ocvate pa da ju porežem i zapiknem nove grančice da je imam posvuda u vrtu jer je posebna Thumbs%20Up a druga koja me oduševila je upravo rudbeckia pored pacifike jer i ona i dalje cvate neumorno, hvala Silvek Smile

negdje krajem ljeta sam izdvojila kupljene vrećice s sjemenkama kojima je izlazio rok trajanja, pomiješala sve u jednu zdjelicu i pobacala po jednom praznom terenu...i eto, neven sad cvate i ljepši je od onoga koji je po ljetu cvao Smile

heuchera je baš simpa ovako crvena...naravno da sam zaboravila koja je LOL a mislim da joj moram rođakinje drugih boja nabaviti pa da to bude baš simpa

inače...ovo je šefica dvorišta, Zlatka,  a sinak njen pokušava preuzeti prevlast, ali još je mlađahan Wink

po dvorištu se rasijalo svega i svačega..crnjika ima pup iako sumnjam da će opstati, a krtovi rade nered totalni čak su i u kamenjar ušli Unhappy

Zagorski bregi
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 09:01
malo sam se ponovila, pošto sam nekaj spetljala kod pelcanja, počastila sam se ovom ljepoticom Smile

ovaj Trišin vrtić se spremam malo rasaditi da imaju mjesta više...a iznenadio me ovaj mali cvijetić Smile

božićni kaktus je pun pupova, a teglica je moj prvi pokušaj mackanja salvetica LOL pokrenula sam se napokon

ovo je mamin novi miljenik Smile moram ga zapelcati kada ocvate

i mislim da je to za sada tooo

Zagorski bregi
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 09:13
Božićni kaktusu su smile227
koja je tajna da imaju tako puno pupova i cvijeta?
Držiš li ih u toploj ili hladnoj prostoriji?
Moju do sada još nikada nisu procvali, i zaprijetila sam se ako ne procvjetaju, idu u smeće LOL

Na vrh
zagorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 688
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zagorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 09:24
ooo pa kod tebe svega lijepoga ima, kad vidim ovog zadnjeg bijelog miljenika mislim da ću i ja danas do vrtnog centra po jednog Big%20smile
ko da ima male cvjetne anđeliće; super izgleda Clap
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 09:33
Krasni su ti božićni kaktusi, a još više su me razveselili ovi razni žuti cvjetići, kao da me obasjalo sunce kojeg već danima kod nas nema
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 09:51

Cvetići su zbilja osunčali ovaj mračni dan!

Kućno bilje je Clap

Za macu hvala! Ali imam susjedovih, doduše ne baš bijele s crnim ili obrnuto, al' ih ima. Moj im je vrt glavno sastajalište!LOL
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 10:03
hvala cure Embarrassed

Željka, nemam nikakvu tajnu sa kaktusom, stalno je na istom mjestu i ljeti i zimi, ljeti je u sobi vruće jer je na južnoj strani, a zimi je vruće jer previše naložimo grijanje LOL zalijem ga jednom tjedno i to je to...jedino se mali mačak okomio na stalažu na kojoj je i kaktus i već je dva puta srušio sve sa nje Confused

Zagorka, znam ako odeš u vrtni centar da ćeš ga pola doma preseliti Wink sad čekam da vidim kaj ćeš sve donijeti doma Wink

Otok, inače nisam ljubitelj žute boje, ali tek sada na jesen vidim koliko žuta i narančasta podignu raspoloženje i cijeli vrt Smile tako da ću na kraju zavoljeti i žuto Big%20smile

Zagorski bregi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 10:14
Istina je da je žuta boja u jesen i zimi najupečatljivija, kao da sunce sija i baš su lijepi par pacifika i rudbeckia. Bijeli božićni kaktus je prekrasan Clap
život je more
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 16:20
Znači tak je bilo prek vikenda u Zagorju. I još se žališ da ti baš puno ne cvate, pa kaj bi htela, konac stdenog je blizu.Wink
Nisam do sada primijetila da si i ti među sretnicama koje imaju pacifiku, krasna je, a očito je kako njoj i rudbekiji odgovara zagorska klima na bregima .
Što se tiče interijera, božićnjaci su prekrasni, kao i gospođa Nova s kojom si se počastila.
Lijepi pozdrav
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 16:24
Baš si se lijepo ponovila..sviđaju mi se božićni kaktusi..a pacifička krizantema je super..
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 16:31
Stvarno ti je krasan božićni kaktus! Vidim da su tvoji u kući, a ja svoje još držim vani i puni su pupoljaka, zar misliš da bi ih trebalo spremiti? Koje temperature podnose?
Mislim si ga da će biti veliki  temperaturni šok za njih?!!
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 16:32
uistinu ljepa ponova....
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 20:40
ola komadi Smile evo bijelko se ponosno šepuri na polici iznad mene i sve vas lijepo pozdravlja LOL

Sara, pacifika je stigla od naše Lantane, naravno i svi pelceri su se uspješno primili, ali tek je sada došla do punog izražaja sa tim prekrasnim listićima i svojim žutilom..ma oduševljena sam s njom Hug

bergenia, jedan je u zagorju jedan u zg, pošto u zagorju mraz već odavno hara, mislim da to kaktusi ne bi podnijeli Embarrassed...ne znam jesam li te dobro locirala pa ne bih htjela niti krivi savjet dati jer sa kaktusima sam si još na Vi Wink ali znam da to kod mene ne može preživjeti vani...

e nichll, koje boje je onaj kaktusek kojega sam od tebe dobila? bude ti se jezik smrznuo po ovoj zimi Winksmile118LOL

Zagorski bregi
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 21:04
Moji božićni kaktusi lani su bili cijelu zimu vani i krasno su cvjetali. Prije toga bili  su mi u kući u hladnom hodniku i isto su bili lijepi.
Za njih je najvažnije da ih se ne premješta kad već imaju pupove, onda pupovi jako često otpadnu. Da bi lijepo cvali treba im dosta svjetla.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 21:20
LOLTi kažeš da si sa kaktusima još na vi. I ja sam, ali sam ih primjećivala. Naročito ove što cvatu. Ali ovakvoga, bijeloga ... ma nikada nisam ljepšega vidjela. Baš ti je (mami) fenomenalan!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 13:34
Ovaj bijeli kaktus je prekrasan .-----------moj je ove godine pustio tek samo jedan bijeli cvijetić -i predivan je samo eto da se zna da je bijel  i ništa više a nadam se da će biti isto kao i tvoj 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.