Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 73> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eeee,Flavka,dok se ja natjram da slikam prođe voz i dođe nova kiša i zahlađenjee!Snijeg na planinama oko mene :(
Evo par sličica nastalih dok je vrijeme bilo ljepše..Nema neke explozije boja,više je zelenilo,ali valjda bude i cvjetića dok ugrije sunce...Ruže ![]() ![]() kadulja u cvatu.. ![]() ![]() to gore su karanfili i ostić |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
E ako napokon nema kiše, vrijeme je da poslikaš malo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Flavkić,Anaida
![]() Anaida,danas je promjenljivo vrijeme,malo oblaka,sunca i vjetra.Nema kiše napoookon,ali najavljuju je opet od prekosutra.. :( |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Alisa, vjerujem da je i kod tebe sad lijepo i sunčano - i da i nove biljčice uživaju u tvojem vrtu!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opet si se lijepo ponovila, krasni su i pakujci i aconitum i lantana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anči,Otok ,Bako
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opet sam malo prošetala. Nema što nema a nakupovala si baš lijepo!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Alisa, opet uspješna kupovina. A valjda će se i vrijeme već jednom smiriti, pa će sve zablistati u punom sjaju iako ti je i sada lijepo
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Mali kaktus,hvala ti na posjeti i pohvalama.Svrati opet,poslije kiše...Sad samo kiša i hladno...Nema veselih boja proljeća
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepe cvečke si opet kupila,onaj bijeli pakujac je super a tek cicko
![]() |
|
![]() |
|
Sara,Štefkaja,Josipa i gioiaa hvala na pojseti mom vrtiću!Dođite opet!!
Josipa,navrati da vidiš uživo sve! |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Bravo za novitete,a zuco je sladak,isti moj zuti macak
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opaaa pa ti se opet ponovila.
![]() Onaj karanfil što imaš je najljepši , najzahvalniji i najmirisniji od svih vrsta.I kod mene raste iz nikakve zemlje , |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Woow koja ljepota je kod tebe, pakujci su prekrasni, fuksije, amarilis, Cicko ma sve je divno
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Ovaj karanfil raste iz kamena već dvije godine.One koje sam sadila u cvijetnu gredicu svi do jednog su propali..Ovaj opstaje....
![]() amarilis daje sve od sebe!! ![]() fuksijice ![]() ovaj Žuti posmatra i nadgleda sve moje radove u bašti..Cicko.. ![]() |
|
![]() |
|
Opet sam se malo ponovila.Kod nas kiša i hladno vrijeme.Biljke stagniraju!Baš je tužno.Kad će proljeće bar???Malo sam se tješila,pa da vam pokažem..Kupila sam jedić i pakujac.
![]() pakujac je dobio svoje mjesto u bašti,ljubičasti je.. ![]() bijeli od neki dan,je procvijetao ![]() i pajasmin je procvjetao ![]() ![]() kupila sam narandzastu lantanu. ![]() |
|
![]() |
|
Smrcko,nadam se da će ti pomoći ova mreža kao i informacije o njoj!
Dada28,one ostiće sam kupila,jer od prošlogodišnji nisam skupila sjeme,a oni su riknuli preko zime.Čim sam naletila na ove morala sam ih kupiti,a još nisu bili ni skupi..Ja sam svoje ostavila u zardinjerama,bojala sam se kako bi podnijeli lošu zemlju koju imam u vrtu.. Niho,Mira hvala na posjeti ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Vidim da si u OBI-ju napravila dobar promet, ali što se može kad nam cvijeća uvijek treba...Jesi li kupila one ostiće ili si ih sama uzgojila? Ja sam posijala ostiće prije dva mjeseca, a sad su još maleni (oko 5 cm)...nadam se da će sad brže rasti jer sam ih preselila u vrt.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |