Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 89>
Korisnik
Poruka
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 13:22
a sto nas tek cekasmile120
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 13:23
meni je susjeda jučer dala neku biljčicu, sad vidim da je to phlox
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 13:31
Prošetala sam ovim dvorištem od prve do zadnje starnice,nemam riječi kojom bi opisala tu divotu smile72 shasha je nas pravi cvjetni guru! smile211
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 13:31

A meni je shasha dala phloxiće i zato joj hvala - obožavam ih

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 13:53
Evo u jednom dahu sam pregledala najnovije slike i imala toliko pitanja i sada sam ih sve zaboravila ....smile42

Eh da, što se tiče pasiflore daj onu granu što se savila, stavi joj neki štap da se pridigne možda i ona krene kao ova prva.
A ova arenaria montana moram priznati izgleda jadno kako je bila lijepa kada sam je pakirala....stvarno se nadam da će se oporaviti!!!
A vrt sa povrćem...pa nije ti valjda tu iza kuće??? Gdje si to napravila vrt???

Malo sam te zadavila ali dugo sam čekala da staviš slike, pa sada imam milion pitanja...

A phlox ti je smile94

Eh da i lantana ti je super, kod mene se tek naziru mali listići...nadam se da će sada brže potjerati...

Vrt ti je fantazija...kuhaj uskoro kavicu!!!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 14:31
Prekrasno, ne znam da li me vise tvoje , ostalih cura ili moje slikice raduju..... Sve ono što je kod mene još malo, malecko  - kod tebe je već u cvatu i veliko  ClapClapClapClap
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 14:57
Tija,to na drugoj slici sam i napisala da je phlox
Lantana,ja sam to davno kupila kod nas u gradskoj vrtlariji jer je lijepo cvalo i nikako mi nije bilo jasno kako tako lijepo drvce  može koštato ko i  jedna mala trajnica(phlox,sedumi i sl).Nigdje nikad poslije to drvce nisam vidjela.Na identifikaciji je bilo i ništa.
Proljeće,šta je arenaria,poima nemam no sve tri se super drže.To što su malo povenule nije ništa. pasifloru neću dirati,ako se primi onda joj potporanj stavim,sad se bojim da,ako je počela korijen puštati,da je ne oštetim.
Onaj"vrt sa povrćem" je kod kućice dolje,tamo di je betonski stol.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 15:47

Sasha, isto drvce imam i ja (vidi sliku kod mene), ali isto ne znam kako se zove...

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 16:00
Shasha, lipo sam se prošetala kroz tvoj vrt, sve super ali mi je ona bijela okrugla "lopta"naj Clap
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 16:15
"Tija,to na drugoj slici sam i napisala da je phlox"

nisam ni napisala radi tebe nego da Zvrk ne zbunimo s "našim i vašim" nazivima
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 16:50
phlox ili ne baš je sladak volim cvijeće koje nisko i žbunasto raste
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2009 u 21:55
Uopće me ne zanimaju nazivi cvijeća, ali moje oči mogu reći da je sve prekrasno!Thumbs%20Up
Mislim da ti imaš još jednu drugačiju vrstu alyssuma - ja imam dvije vrste ali ovaj tvoj mi izgleda nešto drugačiji od mog! Uf, uf, koliko vrsta .........
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 08:13
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Tija,to na drugoj slici sam i napisala da je phlox
Lantana,ja sam to davno kupila kod nas u gradskoj vrtlariji jer je lijepo cvalo i nikako mi nije bilo jasno kako tako lijepo drvce  može koštato ko i  jedna mala trajnica(phlox,sedumi i sl).Nigdje nikad poslije to drvce nisam vidjela.Na identifikaciji je bilo i ništa.
Proljeće,šta je arenaria,poima nemam no sve tri se super drže.To što su malo povenule nije ništa. pasifloru neću dirati,ako se primi onda joj potporanj stavim,sad se bojim da,ako je počela korijen puštati,da je ne oštetim.
Onaj"vrt sa povrćem" je kod kućice dolje,tamo di je betonski stol.

Arenaria montana je onaj što je najlošije izgledao i mislim da je bio najduži!!!Tongue
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2009 u 08:38
Danas sam uzela naprtnjaču s termosicom i sendvičima!LOL
Pa krenula od početka.Prvi put sam krenula od lanjskog ljeta.
Pa onda najnovije....Danas sam htjela zaokružiti sve.Cjelodnevni izlet!Wink
Koliko je zaboga taj tvoj vrt? Izgleda ogroman a krcat cvijećem, stablima... prekrasnoNema čega nema!
I sve to tvoje zlatne ruke.... 
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2009 u 22:20
kakav ti vrt imassmile93...ajme mrak...neznam sta mi se vise svida...sve je fantasticno...
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 09:27
Nikako da sve stignem.Htjela bi,za to kratko vrijeme ovdje,vaše vrtove pregledati i odgovoriti ovdje no nikako ,uvijek nešto zaboravim.
Baka,nije baš nešto veliko dvorište no natrpam ja svašta tuWink
Anaida,mislim da ću ovih dana skoknuti do"parkova" možda imaju još koje ono drvce pa ću zapisati ime iako,kako i Bergenija veli,ni meni nije bitno kako se zove a ko bi sve to popamtio(osim Bake B i još nekolicine genijalacaSmile)
Ako nekome nisam odgovorila,ispričavam se,no zadržala sam se u vašim vrtovima a sad opet moram bježati.
Hvala svima na pohvalama,ja velim da zbog tih vaših pohvala(koje uredno prenosim biljkicama)one ljepše rastusmile79
Na vrh
White View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje White Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2009 u 20:14
Sve tvoje što si mi poslala se primilo
Phlox predivno cvjeta,a nabavila sam si i ljubičasti!

Zanima me samo kako ti se zove onaj bijeli grm kao kugla?predivan je Ma sve je predivno
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 22:36
sashaaaaaa daj slike i ne zamantavaj! Tongue znam da ima svega kod tebe
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 23:01
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

sashaaaaaa daj slike i ne zamantavaj! Tongue znam da ima svega kod tebe

Mislim da ćeš ga prije vidjeti na jednoj drugoj temi. LOL
Aparat se nosi redovito, ali ga je žal rukama zaprljati pa tako i ostanemo zakinuti za slikice! Big%20smile Wink
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 23:05
šetnja tvojim vrtom zaista prija
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.