moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 89> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a sto nas tek ceka
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
meni je susjeda jučer dala neku biljčicu, sad vidim da je to phlox
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Prošetala sam ovim dvorištem od prve do zadnje starnice,nemam riječi kojom bi opisala tu divotu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
A meni je shasha dala phloxiće i zato joj hvala - obožavam ih |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo u jednom dahu sam pregledala najnovije slike i imala toliko pitanja i sada sam ih sve zaboravila ....
![]() Eh da, što se tiče pasiflore daj onu granu što se savila, stavi joj neki štap da se pridigne možda i ona krene kao ova prva.
A ova arenaria montana moram priznati izgleda jadno kako je bila lijepa kada sam je pakirala....stvarno se nadam da će se oporaviti!!!
A vrt sa povrćem...pa nije ti valjda tu iza kuće??? Gdje si to napravila vrt???
Malo sam te zadavila ali dugo sam čekala da staviš slike, pa sada imam milion pitanja...
A phlox ti je
![]() Eh da i lantana ti je super, kod mene se tek naziru mali listići...nadam se da će sada brže potjerati...
Vrt ti je fantazija...kuhaj uskoro kavicu!!!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrasno, ne znam da li me vise tvoje , ostalih cura ili moje slikice raduju..... Sve ono što je kod mene još malo, malecko - kod tebe je već u cvatu i veliko
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Tija,to na drugoj slici sam i napisala da je phlox
Lantana,ja sam to davno kupila kod nas u gradskoj vrtlariji jer je lijepo cvalo i nikako mi nije bilo jasno kako tako lijepo drvce može koštato ko i jedna mala trajnica(phlox,sedumi i sl).Nigdje nikad poslije to drvce nisam vidjela.Na identifikaciji je bilo i ništa.
Proljeće,šta je arenaria,poima nemam no sve tri se super drže.To što su malo povenule nije ništa. pasifloru neću dirati,ako se primi onda joj potporanj stavim,sad se bojim da,ako je počela korijen puštati,da je ne oštetim.
Onaj"vrt sa povrćem" je kod kućice dolje,tamo di je betonski stol.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sasha, isto drvce imam i ja (vidi sliku kod mene), ali isto ne znam kako se zove... |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Shasha, lipo sam se prošetala kroz tvoj vrt, sve super ali mi je ona bijela okrugla "lopta"naj
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
"Tija,to na drugoj slici sam i napisala da je phlox"
nisam ni napisala radi tebe nego da Zvrk ne zbunimo s "našim i vašim" nazivima
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
phlox ili ne baš je sladak volim cvijeće koje nisko i žbunasto raste
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Uopće me ne zanimaju nazivi cvijeća, ali moje oči mogu reći da je sve prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Arenaria montana je onaj što je najlošije izgledao i mislim da je bio najduži!!!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Danas sam uzela naprtnjaču s termosicom i sendvičima!
![]() Pa krenula od početka.Prvi put sam krenula od lanjskog ljeta.
Pa onda najnovije....Danas sam htjela zaokružiti sve.Cjelodnevni izlet!
![]() Koliko je zaboga taj tvoj vrt? Izgleda ogroman a krcat cvijećem, stablima... prekrasnoNema čega nema!
I sve to tvoje zlatne ruke....
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kakav ti vrt imas
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Nikako da sve stignem.Htjela bi,za to kratko vrijeme ovdje,vaše vrtove pregledati i odgovoriti ovdje no nikako ,uvijek nešto zaboravim.
Baka,nije baš nešto veliko dvorište no natrpam ja svašta tu
![]() Anaida,mislim da ću ovih dana skoknuti do"parkova" možda imaju još koje ono drvce pa ću zapisati ime iako,kako i Bergenija veli,ni meni nije bitno kako se zove a ko bi sve to popamtio(osim Bake B i još nekolicine genijalaca
![]() Ako nekome nisam odgovorila,ispričavam se,no zadržala sam se u vašim vrtovima a sad opet moram bježati.
Hvala svima na pohvalama,ja velim da zbog tih vaših pohvala(koje uredno prenosim biljkicama)one ljepše rastu
![]() |
|
![]() |
|
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
Sve tvoje što si mi poslala se primilo
![]() Phlox predivno cvjeta,a nabavila sam si i ljubičasti! Zanima me samo kako ti se zove onaj bijeli grm kao kugla?predivan je ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sashaaaaaa daj slike i ne zamantavaj!
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Mislim da ćeš ga prije vidjeti na jednoj drugoj temi. ![]() Aparat se nosi redovito, ali ga je žal rukama zaprljati pa tako i ostanemo zakinuti za slikice! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
šetnja tvojim vrtom zaista prija
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |