Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 381> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja još nemam ništa u planu, još mi je rano ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Curke, jeste sijale štogod danas ili planirate ovih dana? Moji paradajzići lagano rastu... Ali zato se reznicama plumbaga suše listići, iako je pod najlonom. Pardonček, skrećem s teme.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
zgodan je taj stroj....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Da ne zatrpavam temu, poslala sam ti u pp.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
ma ne da se ljutim, nego te molim da mi kazes kako si to napravila
![]() |
|
![]() |
|
![]() Evo Buckić, nadam se da se nećeš ljutiti što sma ti malo " popravila slikice ..." ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zgodno izgleda, još ako bude dobro i radilo, onda ćeš biti sretna ...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
evo stigao wheel hoo, jos samo isprobati ga kad vrijeme dozvoli
![]() http://upload.slike.com/slike/2014/02/1391505999-1500-x-844px-DSC_0001.jpg http://upload.slike.com/slike/2014/02/1391506077-1500-x-844px-DSC_0002.jpg
|
|
![]() |
|
Curke objema ![]() ![]() ![]() Ono što je rečeno da je i do nekoliko puta slađa od šećera, meni to uopće ne izgleda tako strašno slatko...prije bih rekla u nekim granicama normale ... |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Ooooo bugica, onda stvarno moraš posijati puuuno paradajza i još svašta pomalo da djeca mogu imati barem dio jelovnika fino, domaće zdravo povrće!
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Hvala monsti
![]() |
|
![]() |
|
A za dječicu jedna veliiiikaaaaaa ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hheheheheheeh i mislila sam da se nećeš ljutiti....ma divna si ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
He,he,he Bugicaza5 = bugenvilla (od milja bugica), z je prvo slovo mog rodnog grada Zagreba, a je prvo slovo Zagreba iz prošlosti - Agram i broj 5 označava broj mojih zlata - dječice |
|
![]() |
|
Bugi Potpisujem sve što si rekla! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
A i ja sam sa TV-om na vi. Uglavnom, samo internet i to kada uhvatim vremena. Kad si malo bolje razmislim, vezano za vaš razgovor gore, sve je više bijesnih ljudi i sve manje dobrodušnih i onih koje vesele male stvari. Razne smicalice, podvale, ironija, podrugivanje, ismijavanje... sve se to prejako udomaćilo i izguralo dobrotu nekamo u stranu |
|
![]() |
|
Ja najviše zujim po netu.....Tv mi je nekako pao u drugi plan..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Nedavno su bili na TV-u, iako sam na žalost gledala samo jednu epizodu. Jako malo gledam TV, ako mogu ujutro pogledam "Dobro jutro" dok popijem ness i to je uglavnom sve. Ako imam vremena onda radije malo prozujim po netu...
|
|
![]() |
|
Hehehehheehheehe....Bongo ! ![]() ![]() Tko se još ne sjeća Smogovaca? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |