maslacak7-moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 66> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kamilica božur je ja mislim ok...sutra ću slikati ako uspijem...
retriver sara evo mene...malo sam bolesna pa sam u krevetu al sad sam doma... hvala vam cure sto ste navratile u moj vrt... ![]() zna mi li tko odgovoriti,kad smijem skinuti boce sa ruza.. imam ruze pod njima i vec mi se cini da su im boce male a strah me skinuti da mi ne propadnu odmah... |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() |
|
nakon toliko vremena da i ja pokažem da i moj vrt postaje ljepši..
dosta je stvari od cura došlo lani,hvala vam cure ![]() ![]() neznam ime biljkice al napreduje ![]() ranunculus tjera iako su ga puževi pijeli čim je počeo rasti.. ![]() ![]() ovo je jedna vrsta irisa... barem ja tako mislim ![]() |
|
![]() |
|
![]() zumbuli su svi bijeli al zato krasno mirišu... ![]() ovo je grančica od ukrasnog grma ,cvate inace bijele kugle ( takav je cvijet-neznam naziv) baš sam sretna sto se grančica primila... ![]() |
|
![]() |
|
ovo su nepoznanice al dobro se drže...inače imaju cvijetiće kao slak ali bijele boje..
![]() ovo je novo i tražim naziv... ![]() prekrasni prvi rodondedron azaleja ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ima još toga al mi se slike pogubile pa sutra slikam ponovno i stavljam tu...
|
|
![]() |
|
malo kasnim al evo i vjesnike proljeća
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ovo mi je propalo iz cistog mira nakon par godina izvrsnog rasta... ![]() ![]() ovo tako jako zelim kad sam vidjela kod svoje tete al nikako nemogu naci... ![]() |
|
![]() |
|
toliko za danas...
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ja koliko mislim da su to tiilandisije -parazitski kaktusi imamih ja nekoliko --i prekrasni su -jako čudni
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kako se oni mogu nabaviti i kako se uzgajajau...ako znas da me malo uputis
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve fino napreduje
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Pozdrav Maslačak...... ona grana je od jedne vrste viburnuma inače ga zovu snježna lopta, imam ju ja u vrtu a najljepšu što sam vidjela na forumu ima Toni ( pogledaj malo kod njega
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko hvala ti puno...ja sam ove grancice uzela kod nas u parku tako da znam da ispadne cveliki grm al jednostavno tim kuglama nisam mogla odoljeti..negdje cu naci mjesta i za to...
![]() ![]() gioiaa i kamilica hvala sto ste navratile ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Maslačak tebe nema pa onda fijuu puno slikica. Niče svašta na sve strane!
![]() ![]() ![]() Zahvlajujući tebi razjasnila sam tajnu kod sebe!
![]() ![]() Posadila sam skupa ranunkuluse i anemone i niknulo puno zeleniša al' nemam pojma što je što!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Evo i mene napokon u tvom vrtu ,ove god.nas je ova zima sve iznenadila pa smo svi tuzni da tako dugo treba nasim biljcicama da krenu ,al eto napokon su krenule a sad ce svakim danom biti sve ljepse
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |